Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
S tim što su forumaši prošle godine ipak imali neke slike. Ovo možda bude kao 2019.

Ja i dalje stojim pri tvrdnji da će se trend nastaviti i da će ova godina po kvalitetu pesama nadmašiti prošlu. Ako tako i bude, onda je vreme da PzE24 bude negde van TV centra na Košutnjaku, recimo u nekoj osrednjoj dvorani sa odgovarajućim tehničkim mogućnostima.

Ali RTS koji je opet sve ostavio za poslednji čas.

Pogotovo sada sa manje poznatim umetnicima iza kojih ne stoji toliko mašinerija - bolje je odabrati pesmu početkom / sredinoma februara i onda ostaviti vremena za produkcijsko peglanje. Setite se razlike između Zauvjek moja na Evropesmi i na Evroviziji, tri nivoa jača pesma.

Мало сам слушкао ове момке што су пријављени и искрено ни један ме није нешто специјално заинтригирао као музичар. Мада мени једноставно не пријају ти мекани мушки гласови. Али видећемо кад изађу песме.

@Scooby Igor Stanojević baš i nije mekan muški vokal. A ni Aleksandar Simić.

Igor objavio nove promo fotke, da li će on biti naš predstavnik u Liverpulu? :cool:

DvrVmEV.jpg

gASKJL3.jpg

I posle meni serete što mislim da podrumari nisu spremni za veliku scenu.
Ovaj nije bio spreman da se slika za ličnu kartu jbt.

2019. je po pesmama Beovizija bila tragicna, pa je Nevena dosla kao najbolji moguci izbor.
Ovde se ne bih složio. Meni je ta BVZ odlična bila. Nataša i Una, Saška Džanks, Ivana Vladović, Sofija Perić, Jana Šušteršić, Lord, Sekulićka, Dunja, Majdan pa i brdo ovih što su ostali u pf i jedan od najvećih hitova od porvratka takmičenja - "Bela" od Kurtića! Ali interesovanje nije bilo ni približno kao sada, promocije na televiziji oskudne, pa je i rezultat izostao.

Nevena je jednostavno pobedila jer smo glasali, makar ja, do besvesti za nekog ko će sigurno izvući dosta od žirija, a taman da smakne Dženana. Čak imam utisak da je žiri mislio da su NiU mogle toliko tvt poena skupiti, verujem da bi ih podržali. Ovako su i oni išli sa siguricom, jer je ceo paket oko "Nema suza" bio svima previše, i to se osetilo po dislajkovima nakon polufinalnog klipa na YT (inicijalno je imao više od 50% hejta!!! ).

Nisu svi podrumari ko ovaj, ovaj nije ni podrumar, ne znam ni kako bih ga nazvao.

Imamo više kvalitetnih podrumara ove godine i jedan od njih će nas najverovatnije predstavljati 😍

On je već stigao do ESC scene kao prateći Slavku Kaleziću u Kijevu. Doduše pevali su iz susedne sobe pored scene (da ne ukradu Slavku šou :LOL:).

@Scooby Igor Stanojević baš i nije mekan muški vokal. A ni Aleksandar Simić.

Igor objavio nove promo fotke, da li će on biti naš predstavnik u Liverpulu? :cool:

DvrVmEV.jpg

gASKJL3.jpg
Promo fotke? Pa znao bih bolje slike da napravim sa babinim telefonom nego ovaj.... ovo nije ni za pasos

On je već stigao do ESC scene kao prateći Slavku Kaleziću u Kijevu. Doduše pevali su iz susedne sobe pored scene (da ne ukradu Slavku šou :LOL:).
Pa na tome ce i da ostane

Мало сам слушкао ове момке што су пријављени и искрено ни један ме није нешто специјално заинтригирао као музичар. Мада мени једноставно не пријају ти мекани мушки гласови. Али видећемо кад изађу песме.
Kakvi mekani, Mattia Zanatta i Milan Bujaković, Zoran Todorović & Sanja Anastasija će imati skoro sigurno neke operske pesme, ili bar sa primesama opere. Sve su to glasčine, Milan Bujaković još od prošlog puta kad je bio ostao jedan od najboljih glasova na Beoviziji od povratka.

Status
Not open for further replies.
Back