Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I da - meni su ti Italijani ništa posebno, ono kao raskošni vokali ali pjesma niđe veze, jedino ako ne budu imali neki nesvakidašnji nastup pa da mi popravi utisak uživo kada ih vidim i čujem, žiri će ih pretpostavljam fino nagraditi ali od publike nemam predstavu kako bi mogli proći i da li će im biti dovoljno za prolazak...
Od Adema pijaniste sam isto očekivao neku kvalitetnu stvar iz koje vrišti ''high production'' (s obzirom da se školuje tamo gdje se školuje) i koju će pjevati uz pratnju klavira a on dolazi sa onim zastarjelim i umrtvljenim pjesmuljkom wtf, ispadak bez daljeg polemisanja! :cautious:
Sve više mi se sviđaju pjesme od Nađe (jako prijatna uz motivacioni tekst) i Egreta (baš neopterećujuća i lagana balada poput Sobralove koja nije pretenciozna), vjerovatno su mi najveći ''groweri'' ove sezone i mogao bih da ih zamislim na evrovizijskoj sceni (naročito njega) ali ipak smatram da bi pravi materijal za neki bolji rezultat bile da su na engleskom, evropski žiri će Srbiju nažalost podržati koliko-toliko samo sa nekom eksperimentalnom pjesmom kao što je Konstraktina dok sa baladama na srpskom kakve god bile, ipak ne.
U svakom slučaju, od svih onih povratnika iz ranijih izdanja koje sam spomenuo u prethodnom komentaru samo Tijana Dapčević i eventualno Boris imaju bolje pjesme, ostali napravili korak unazad.

PZE definitivno treba promjenu sistema glasanja, tj. prezentovanja glasova, ovaj način je zastario, a i dosadan je. Kad već napredujemo i taj segment treba da ide u korak s vremenom.

Talijani će imati nastup kao Rumunija 2008.godine.

Last edited:
Meni je stvar od tog Eeegora možda i najteža za procjenu u smislu rezultata ove godine i kako bi žiri i gledaoci uopšte reagovali na nju...
Definitivno će mu sve zavisiti od scenskog nastupa (naravno i do toga kako će je iznijeti vokalno), mislim da će iz nekog razloga imati solidnu podršku publike zbog toga što je prečudan kao pojava a i pjesma dok za žiri nisam pametan, može biti top a može i teški flop...
Bzvz mi je totalno sve vezano za njega tako da što se mene tiče može i da ispadne ali ne vjerujem u takav scenario. :p

MUZIČKI IZAZOV: Boris Subotić peva evrovizijske hitove

Čak i ovi iz KUD-a plješću, doduše malo kasne u odnosu na početak tog dela ali ću krivicu pripisati reditelju prenosa koji nije na vreme dao znak za aplauz.

Status
Not open for further replies.
Back