Pa bukvalno nema nista da se ne skonta lolNisi skontao
Pa bukvalno nema nista da se ne skonta lolNisi skontao
1944 čak nije ni šala,ni satira ta pesma je pevala o boli o jezivim stvarima medjutim nije ni malo bila uvijena da ti sad 5 godina razmisljas sta je pozadina pesme da li oni zapravo kažu i o drugoj strani o trecoj da li prozivaju i ove i one i ovo vreme i proslo vreme,jednostavno pesma ne ostavlja uopste slusaocu neku dilemu,nije dubokoumna vec direktno peva da su ovi monstrumi jer su uradili i onda ti nabraja: To,TO i TOO..i to bas zato nije pesma za evrovziju,medjutim ona čak i pobedila,a i melodijski koliko god zena imala sjajan vokal(koji mi ne prija uznemirava me kao i sama pojava doticne) meni se ni pesma ne dopada,ne bih je slusao privatno,ok jeste neobicna ima kvalitete i muzicki cudna i sve to,ali meni ko horor film pesma,bas neki nemir i nelagodu budi u meni ne znam sta je to..1944 mi je bila i ostala degutantna.
Ti si platio Mrmislavu da na temi spamuje gifove srednovecnih zena?Rečeno u globalu jer se nekoliko puta povukla tema oko broja poruka pa sam se kladio sa nekim forumašima da će biti 10k do samog takmičenja
mi smo 100× imali ratove oko gluposti ne spominji miJe l' gotov Prvi wikipedijski rat između ImStevana i Lignjoslava, zna li se nešto?
Crna Anđo!Da,ali ono što je pisala na internetu na svom twitter nalogu je užasno,posle je obrisala svoj status nakon sto je dobila zaista negativne komentare. Ne možeš pisati neproverene informacije i netačne,iako pritom nisi potkovan znanjem kao prvo iz istorije,a zatim ne možeš komentarisati numeru koju nisi shvatio ili nisi ni čuo nego ti drugarica od dečka tvoje drugarice prepričala,kaoo ima neki traktor i onda kao Maksim po diviziji lupati..ako se razumes tekst pesme cak i da te pitaju kažeš lepo: "Nisam čula pesmu i ne shvatam tekst,pa će ti neko objasniti",bukvalno ne može Angelina imati mišljenje o kvantnoj fizici,ako je ne razume.
Glupost..
Zar nije bolje da je u Sava centru bilo,napunili bi sigurno kao nekada,jer je sada opet takmičenje popularnije,čak sam uveren da je pobedila Konstrakta na evrovziji da smo ove godine komotno mogli organizovati i u areni da bi većina hale ili cela bila puna,još kad bi skratili da bude jedno veče samo ali najbolje pesme izabrane tipa 10 do 15 i vrh..
Kako sam ušao da vidim Lukina kvota spala na 10.Izasle kvote lol
Ala ce se zaraditi. Pravili kvote po onim kupljenim pregledima. Prvi favorit Zejna lol
Na ulozen dinar na Lukinu pobedu dobije se 20. Haha