Pokahontas
Ekspert
Znam već unapred da će biti jedan od favorita, naravno ako mu je scenski nastup u skladu sa pesmomMislim da ljudi spavaju nad Petrom Pupićem, ozbiljan on potencijal može da bude.
Znam već unapred da će biti jedan od favorita, naravno ako mu je scenski nastup u skladu sa pesmomMislim da ljudi spavaju nad Petrom Pupićem, ozbiljan on potencijal može da bude.
I ako je pesma dovoljno komercijalna.Znam već unapred da će biti jedan od favorita, naravno ako mu je scenski nastup u skladu sa pesmom
I drugi session na tom kanalu mu je dobar
Zaista mislim da iako će biti gomila nepoznatih, slogan PZE 23 treba da bude "Nova deca s nama stvaraju novi Cvet <3 "
Ali kako mi je sladak, i običan ovako u džemperčiću, kući, na plastičnoj stolici...
Knot je pesma stara 4 godineŠta ako je Ako shvatim u stvari "Knot"? 2.51 traje![]()
I on i Pupovic su sa Berklija. Jana Sustersic (sa nekog od prethodnih PZEova) je isto studirala tamo.Pijanista sa Berklija?
Wow
Nismo dobili poznata lica kojima smo se nadali, ali smo kao rezultat "efekta Konstrakta" dobili prave umetnike (kojima je ranije možda ESC bio ispod časti)
Svaka čast:
https://www.blic.rs/vesti/srbija/nije-imao-klavir-a-postao-je-svetski-poznati-pijanista/7vt320g
https://sandzaklive.rs/magazin/muzika/da-li-ce-adem-mehmedovic-predstavljati-srbiju-na-evrovoziji/
S obzirom da je očigledno dosta kreativan i da nije tipičan "tužna klasična balada" karakter, možda bude i nešto žanrovski zanimljviije od njega
Joj, ona mi je među najvećim razočarenjima te Beovizije, pesma delimično proradi i to tek pred kraj.I on i Pupovic su sa Berklija. Jana Sustersic (sa nekog od prethodnih PZEova) je isto studirala tamo.
Pa s obzirom na to da biramo među poslednjima, možda bi konačno mogli da dovedu neke aktuelne predstavnike, makar HR ili SLO.Kako vreme prolazi sve se manje brinem oko pesama a sve me više brinu stvari poput voditelja, interval act-a i tih stvari.
Uzas. Dobro.Ma bice jedno vece posveceno Colicu.
50 godina od njegovog nastupa na ESC
Balosa i Dzipsija sam slusao i super su zvucali uzivoNiko od ovih koji se vrte ovde nije bolji pjevač od Andrije, osim Luke.