Veliki fanovi, sudeći po ranijim tekstovima i bombastičnim naslovima.Kakve veze imaju tracara.com i LB?![]()
Ili da je stajala za mikrofonom i samo dizala ruke gore- dole, a oko nje umesto hora Starih Latina bi bio neki bend sa instrumentima...mislim da ni u finale PZE ne bi prošla!Konstrakta da je samo sedela i izvodila pesmu ESC ne bi videla ni za 50 godina
Videlo se kada su u Zvezdama Granda drugi pokušali da to pevaju...Da je bilo ko drugi umesto nje nastupao sa istom pesmom, verovatno bi ispao samo smešan
Andrija na kraju krajeva u finalu Beovizije čak i nije bio loš u odnosu na nastup iz pf-aZa mnoge izvođače, posebno ove dečake, pribojavam se Andrija Jo efekta. Meni se njegova pesma mnogo dopadala, slušao sam je i dugo nakon PZE, čak sam i navijao u odnosu na "Hasta La Vista", ali studio verzija i nastup uživo bili su nebo i zemlja. E sad, Andrija ipak nije baš neki pevač, nadam se da su ovi drugi tu ipak kvalitetniji, ali nedostatak iskustva na ovakvoj sceni isto može biti faktor.
Filip, Dzipsi i Luka su nebo i zemlja u odnosu na Andriju tako da bez poredjenjaNiko od ovih koji se vrte ovde nije bolji pjevač od Andrije, osim Luke.
A gde si ih ti video da nastupaju da možeš da komentarišeš kvalitet njihovog izvođenja?Nisu, i to što su sad, trenutno, aktuelni ne podiže kvalitet njihovog izvođenja.
Mislim da preterujes. Ja nisam preterano optimistican oko njihovih nastupa na velikoj sceni, ali su svi oni pre svega pevaci, dok je Andrija Jo to pokusavao da postane i odustao.Nisu, i to što su sad, trenutno, aktuelni ne podiže kvalitet njihovog izvođenja.