Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja se šalim. Kod mene zavisi od raznih faktora, da li radim taj dan, da li mogu da preslušam sve pesme odjednom, nekad slušam redom, nekad počnem od onoga ko me najmanje zanima do onog ko najviše itd...

Ja doduše nemam neki ritual za preslušavanje kao neki od vas... samo se molim da makar imam za koga pošteno da navijam. Sećam se da je 2018. bila kriminalna sa pesmama, čak mi je i Majina "Zemlja čuda" dolazila u obzir koliko je sve drugo bilo dosadno... Tokom ostalih godina uvek je bilo nekoliko pesama da sam bio jako zadovoljan.

Kakva bre crna Zemlja čuda. Hvala Bogu pa je live bio katastrofalan

Mojih top 5 te godine su bili Svatovi, Pesma za tebe, Nova deca, Samo nek se okreće i Zato

Dzipsii, Filip, Luke, Hurricane, Frajle, Zejna, Filarri, Viva la vida, Doris, Žmaher i Drai. To mi je prvi deo, ove ostale pesme su drugog prioriteta.

Ja puštam kako budu išle. Jedno je sigurno da ću jedva izdržati da ih odslušam na miru kod kuće. Prošle godine sam bio u autobusu, skoro sve podatke sljuštio i nisam se dobro usresredio😂 Daj bože da taj dan budem kod kuće lepo

Mojih top 5 te godine su bili Svatovi, Pesma za tebe, Nova deca, Samo nek se okreće i Zato
Jao Samo nek se okrece je bila bas kul, hvala ti, zaboravih da je to bilo tad...

Ma ja upalim one youtube kompilacije "Pesma za Evroviziju top 32" da znam ukratko šta da slušam, a šta ne, 10tak sekundi uglavnom bude dovoljno.

Onda nakon tih poslušam i ovo ostalo čisto da ne ispadne da sam, kojim slučajem, odslušao pogrešan deo pesme u tom recap/u.

Meni Lord i u 2018. i u 2019. bio favorit🙃

Ja cu da poslusam svako ime koje mi je iole poznato, pa cu onda verovatno na forumu da vidim ko trendinguje i onda i te.

2018. se bukvalno ne secam, a 2019. samo Nevene i one devojke sto je pevala 7 (i dobru pesmu usrala live).

Ja doduše nemam neki ritual za preslušavanje kao neki od vas... samo se molim da makar imam za koga pošteno da navijam. Sećam se da je 2018. bila kriminalna sa pesmama, čak mi je i Majina "Zemlja čuda" dolazila u obzir koliko je sve drugo bilo dosadno... Tokom ostalih godina uvek je bilo nekoliko pesama da sam bio jako zadovoljan.
Recap prvo pa šta mi privuče pažnju poslušam celo. Ili ako sam uzbuđen zbog pesme određenog izvođača, nju prvo poslušam, ali ove godine to neće biti slučaj.

• Like
Reactions: FFM
Ja cu ove godine ici redom posto nemam izrazitog favorita. Prosle godine sam prvo Saru, Zorju, Angellinu..

Моја Сремска Митровица и ове године има представнике на ПзЕ, тачније четири.
1. Портали који се баве вестима из Срема бавили су се само Борисом Суботићем
2. Нађа којој је песму радила Кристина Ковач је Нађа Ордагић
3. Георгије Грбић је саксофониста „Чеги бенда“, само што ће свирати на плејбек и овог пута 😂
4. Милоша Јаношевића Јанкуловског познајем још од средње школе (ја сам '95, он је '93. годиште, делили смо исту смену), нисмо се дуго видели, само сам приметио да је са Тејом Дором радио песму за Филарија.

Status
Not open for further replies.
Back