Zücker
Iskusan član
Ovo su verovatno mojih poslednjih petŽmaher, Frajle, Igor Stanojević, Gift i Bane Lalić i Igor Vins

Ovo su verovatno mojih poslednjih petŽmaher, Frajle, Igor Stanojević, Gift i Bane Lalić i Igor Vins
Pusticu neke smarace prvo. Znaci Gift pa tako neke bendove.Kada pesme budu izašle, ko su prvih pet izvođača koje puštate? Ili idete redom?
Jao Samo nek se okrece je bila bas kul, hvala ti, zaboravih da je to bilo tad...Kakva bre crna Zemlja čuda. Hvala Bogu pa je live bio katastrofalan
Mojih top 5 te godine su bili Svatovi, Pesma za tebe, Nova deca, Samo nek se okreće i Zato
Meni Lord i u 2018. i u 2019. bio favoritKakva bre crna Zemlja čuda. Hvala Bogu pa je live bio katastrofalan
Mojih top 5 te godine su bili Svatovi, Pesma za tebe, Nova deca, Samo nek se okreće i Zato
Recap prvo pa šta mi privuče pažnju poslušam celo. Ili ako sam uzbuđen zbog pesme određenog izvođača, nju prvo poslušam, ali ove godine to neće biti slučaj.Ja doduše nemam neki ritual za preslušavanje kao neki od vas... samo se molim da makar imam za koga pošteno da navijam. Sećam se da je 2018. bila kriminalna sa pesmama, čak mi je i Majina "Zemlja čuda" dolazila u obzir koliko je sve drugo bilo dosadno... Tokom ostalih godina uvek je bilo nekoliko pesama da sam bio jako zadovoljan.