Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Normalno

Šta se ima tu razmišljati, ako si poslao pesmu na konkurs moraš imati na umu da ćeš ga možda i proći 😁

Mozda taj autor koji je prosao umesto Perovica nije imao pevaca, a rts mozda u tom slucaju mora da se konsultuje sa autorom i onda su ga izbacili sa spiska i ubacili Perovica

Pa mi bi rado da komentarisemo pesme ali nema

Ju danas srpska, nista cekamo reprizu

Nema razlike. Ko te slaze taj te laze ko te udari taj te tuce ko te prevari taj te vara

Pa mi bi rado da komentarisemo pesme ali nema
momenat kad izađu pesme naše mi je omiljeni deo sezone, uzmem hladan nes, bormazepan, slušalice, stavim Oliverinu sliku i stisnem play

ali uzmem uvek one najnebitnije prvo pa onda se bližim ka Sari Jo/Hurricane itd hehe
a normalno kad je ljudima sve to izjandjalo. Evo ja "slavim" tako sto gledam sahranu Juventusa koji gubi 1:5 od Napolija.
ja sam imao dva poziva za slavlje ali me mrzi

@Milan46 kao što rekoh ja sam tako načuo i preneo. Nema potrebe za takvim komentarima jer su 90% nagađanja ovde kao i neke spekulacije.

momenat kad izađu pesme naše mi je omiljeni deo sezone, uzmem hladan nes, bormazepan, slušalice, stavim Oliverinu sliku i stisnem play
Kako volim sto svi imamo svoje nacine za slusanje. Meni drustvo prave cokolada, voda i slusalice 😅

ali uzmem uvek one najnebitnije prvo pa onda se bližim ka Sari Jo/Hurricane itd hehe

ja sam imao dva poziva za slavlje ali me mrzi
Ja izbacim kafu, bojim se da mi ne poraste previse pritisak

Kada pesme budu izašle, ko su prvih pet izvođača koje puštate? Ili idete redom?

Kod mene će biti: Filip Baloš, Luke Black, Angellina, Filarri, Džipsii

Žmaher, Frajle, Igor Stanojević, Gift i Bane Lalić i Igor Vins

Ja pocnem redom onda na pola prve ugasim i slusam favorite. Sad nemam pojma koga bih, interesuju me nekih 15 pesama

Status
Not open for further replies.
Back