Odakle ti to?Kako je Savo Perovic upao umesto nekog ko je 'odustao'? Rts ne javlja izvodjacima da li su prosli pre nego sto spisak izadje
Ili lazes ili si slagao
Prosle godine rekla Sara Jo da je na tviteru videla da se takmiciOdakle ti to?
Pa normalno kad je ljudima sve to izjandjalo. Evo ja "slavim" tako sto gledam sahranu Juventusa koji gubi 1:5 od Napolija.Niko ne slavi srpsku novu vidi se
U čemu je razlika?Ili lazes ili si slagao
Radi se sutra...Niko ne slavi srpsku novu vidi se
momenat kad izađu pesme naše mi je omiljeni deo sezone, uzmem hladan nes, bormazepan, slušalice, stavim Oliverinu sliku i stisnem playPa mi bi rado da komentarisemo pesme ali nema
ja sam imao dva poziva za slavlje ali me mrzia normalno kad je ljudima sve to izjandjalo. Evo ja "slavim" tako sto gledam sahranu Juventusa koji gubi 1:5 od Napolija.
Kako volim sto svi imamo svoje nacine za slusanje. Meni drustvo prave cokolada, voda i slusalicemomenat kad izađu pesme naše mi je omiljeni deo sezone, uzmem hladan nes, bormazepan, slušalice, stavim Oliverinu sliku i stisnem play
Ja izbacim kafu, bojim se da mi ne poraste previse pritisakmomenat kad izađu pesme naše mi je omiljeni deo sezone, uzmem hladan nes, bormazepan, slušalice, stavim Oliverinu sliku i stisnem play
ali uzmem uvek one najnebitnije prvo pa onda se bližim ka Sari Jo/Hurricane itd hehe
ja sam imao dva poziva za slavlje ali me mrzi