Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Svaka vam cast na entuzijazmu. ;)
Odusevljavate me i lepo je citati ovakve komentare. Rekao bi covek imamo prijavljene Sakiru, Rijanu i Bjonse, pa se ne zna ko je jaci i bolji.
Priznajem ove izvodjace stvarno ne znam, neka me jedan pozitivno iznenadi i bicu zadovoljan. Ove sto znam su mi uvek bili onako meh, ali videcemo.

Ja cu slusati
1. Luka blek
2. Dzipsi
3. Balos
4. Andjelina
5. Hurricane

Ostalo cu random

Luka je u intevjuu izjavio da mu je pesma koju je prijavio za PZE najdraža i da već ima u glavi kako će izgledati na sceni, ali se plaši da neće biti shvaćen...

Zavisi iskljucivo od njegovog samopouzdanja. Cak ne mora ni da se shvati moze samo da izgleda dobro i bude kul. Mislim da nisu ni Konstraktu razumeli svi koji su za nju glasali na esc-u. To je malo problematicno ove godine sto ima mnogo alternativnih koncepata a malo scenskog iskustva kandidata. Kada hoces da prodas nesto drugacije ne smes nigde da skliznes inace ces ispasti budala

Luka je u intevjuu izjavio da mu je pesma koju je prijavio za PZE najdraža i da već ima u glavi kako će izgledati na sceni, ali se plaši da neće biti shvaćen...
Nadajmo se da će biti Konstrakta efekat.
Ali s njim postoji rizik da ono što nama bude kul, većini populacije bude krindž.

Ja cu slusati
1. Luka blek
2. Dzipsi
3. Balos
4. Andjelina
5. Hurricane

Ostalo cu random
Ja te nove Uraganke nešto ne mogu da shvatim ozbiljno, podsećaju me na SKY iz 2013-te. Niko ne može da zameni prvu postavu.

Ove godine većina više priča o nastupima nego o pjesmama. 🥺

Od Zimi Zumi Zami očekujem dosta, ne pobedu, ali nešto poput Legalan

Na gluvo pretpostavljam da ce od muskih izvodjaca Luka imati najpitkiji zvuk koji ce moci vizuelno da se upakuje (od ovih sa urbanog dela scene). Za ostale bas i nisam siguran, ali mozda izvuku ICS nastup iz dupeta. Koliko je dobrih pesama sa ESC prethodnih godina nastup sahranio, a hipoteticki nesto slicno moze da se desi Balosu i Dzipsiju.

I na kraju pobedi Dapcevic lol

Dobro je što će i pjesme ove godine biti izbačene na nekih 7 dana ranije nego prošle, najviše zbog domaćih a i stranih fanova da ih mogu sve odslušati na miru te da nam se slegnu utisci do tzv. ''super subote'' koja je 11. februara, da su ostavili isti datum za objavu kao lani bile bi u sjenci tih silnih nacionalnih finala koje trebaju tih dana da se održe... :p
Isto je pametno što su napravili jedan dan lufta između 2. polufinala i finala za razliku od prošlih godina kada su bespotrebno znali da zguraju 3 večeri za redom, ovako će obični gledaoci imati više vremena da formiraju mišljenje o pjesmama koje prođu dalje i samim finalistima te da se odluče za koje favorite će glasati.

Meni Luka Black deluje svetski...
Ja ovo pričam već 10 godina na ovom forumu i uvek sam bivao dočekivan na nož, ali mislim da to nema toliko veze s Lukom koliko ljudi meni vole da kontriraju kako bi ispali zabavni ili šta već.

Ali drago mi je da je došlo vreme da svi aplaudiraju i viču bravo Luka. ❤️

Zavisi iskljucivo od njegovog samopouzdanja. Cak ne mora ni da se shvati moze samo da izgleda dobro i bude kul. Mislim da nisu ni Konstraktu razumeli svi koji su za nju glasali na esc-u. To je malo problematicno ove godine sto ima mnogo alternativnih koncepata a malo scenskog iskustva kandidata. Kada hoces da prodas nesto drugacije ne smes nigde da skliznes inace ces ispasti budala
Luka ima iskustva tako da mi je on najsigurniji od ovih decaka
Evo sta je rekao u intervjuu za Novu rs

“Da li si očekivao da ćeš proći u uzi izbor?

„I jesam i nisam – ovo mi je jedna od najdražih pesama koje sam ikada napisao i mogu da je zamislim na velikoj pozornici, ali je takodje je i smelija or prethodnih stvari pa nisam bio siguran da li će je svi razumeti.“

Šta nam spremaš? Tvoje pesme i spotovi su inače konceptualni i spadaju u neku vrstu altpopa?

„Iako sam izabrao da imam malo više introvertan pristup svojoj karijeri, iskoristiću ovu priliku da dam sve od sebe da napravim nastup eksplozivnijih razmera. Složio bih se da se moja muzika može smatrati altpop-om.“”

Volim što nemamo izrazitog favorita kod muškaraca i što je sve tako otvoreno. Dobro je da se LB konačno prijavio (je l' se slavi na tračara.com?).
Svetski mi deluju i Džipsi i Filip. I Bujaković/Pupić su tu, setimo se Niti .

Tri minuta u pf + tri ko prođe dalje, pa izvolite gospodo, pokažite šta znate i koliko možete. Iako ta mlađa ekipa nema puno iskustva sa nastupima, baš od njih očekujem dobro osmišljene i vizuelno najefektnije nastupe.

Status
Not open for further replies.
Back