Nadajmo se da će biti Konstrakta efekat.Luka je u intevjuu izjavio da mu je pesma koju je prijavio za PZE najdraža i da već ima u glavi kako će izgledati na sceni, ali se plaši da neće biti shvaćen...
Ja te nove Uraganke nešto ne mogu da shvatim ozbiljno, podsećaju me na SKY iz 2013-te. Niko ne može da zameni prvu postavu.Ja cu slusati
1. Luka blek
2. Dzipsi
3. Balos
4. Andjelina
5. Hurricane
Ostalo cu random
Ja ovo pričam već 10 godina na ovom forumu i uvek sam bivao dočekivan na nož, ali mislim da to nema toliko veze s Lukom koliko ljudi meni vole da kontriraju kako bi ispali zabavni ili šta već.Meni Luka Black deluje svetski...
Luka ima iskustva tako da mi je on najsigurniji od ovih decakaZavisi iskljucivo od njegovog samopouzdanja. Cak ne mora ni da se shvati moze samo da izgleda dobro i bude kul. Mislim da nisu ni Konstraktu razumeli svi koji su za nju glasali na esc-u. To je malo problematicno ove godine sto ima mnogo alternativnih koncepata a malo scenskog iskustva kandidata. Kada hoces da prodas nesto drugacije ne smes nigde da skliznes inace ces ispasti budala