Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sto se Beovizije tice, Lazarica i Beli jablan....to su dve pesme za koje mi je zao sto nisu otisli na ESC....a takodje i velika pesma Zeljka Samardzica 9000 milja ispod mora iz 2003 godine.... e sad hajde da vidimo sta ce nam ova deca predstaviti ove godine

Sad nesto razmisljam zasto pored svih onih razloga sto smo naveli nema velikih zvezda godinama u nazad na Beoviziji. Pa zato sto su velike zvezde svoje karijere napravile na preradjenim grckim, albanskim, turskim, bugarskim pesmama. Na festivalima moraju se pojaviti original pesme, a ne neke preradjevine na kojima su Ceca, Jelena Karleusa, Natasa Bekvalac i ostali napravili velike karijere...

Da.

Mada bi mi bilo svejedno 2006e da li Flamingosi ili Ana Nikolic.

Ostalih godina otislo najbolje u ponudi

Romale Romali bi se izgubila među vrcavim pesmama. Flamingosi bi bolje prošli.

Ja mislim da bi te godine Lazarica bas dobro prosla. Ivana Jordan sa divnim glasom i onim etno motivima bi bas izdominirala.

To je definitivno bila zlatna godine Beovizije. Mislim da bi Flamingosi najbolje prosli, a moj licni favorit je definitivno Romale. Steta sto je Ana uspela ga iznese samo energetski, ali ne bas i vokalno uzivo.

Lepo, nadam se da je verzija osamdesetih. Onda neko moze i sedamdesete da imamo kompletnu filogeniju

Ali steta za njega on je tako originalan, uz njega mi ide neka elektro dark atmosfericna pesma sa nekim efektima i zanimljivom melodijom kao sto su ove sa albuma. Jos da je rekao progresivni disko pa ajd nego pravi disco pop

Možda je išao sa 'pjesma po ESC formuli' pristupom. Mene zanimaju ovaj Fenomen i Egret ili kako već, tu nešto očekujem mnogo

Jaooo više sa disko pop fanki 80e potpuno drugačije od svega do sad
bebi-dol.gif

Znaci Balos i Dzipsi ce se poklati sa slicnim stilom, a i Boris ce biti na tu foru. VIse sanse za Luku. Nzm zasto, ali od njega ocekujem nesto jako originalno, smelo i intrigantno. Mada, ne znam kako ce on biti dovoljno shvacen da bude u vrhu srbistanskog televotinga.

Pa ako bude baš dobar, biće shvaćen i glasaće za njega iako ga ogromna većina gledalaca neće znati od ranije. To je prednost toga što izlaze pjesme mjesec dana ranije, pričaće se, pisaće se, ljudi će se upoznati i sa onima koje ne znaju i sa njihovim prethodnim radovima.

Svakako da niko od nas ne misli da treba da se glasa za drugačije i originalno po svaku cijenu da bi se dokazalo bilo šta. Ja lično znam jednu pjesmu LB, možda dve, i to baš zbog ovog foruma i ok su ali ništa što mi se baš baš svidjelo, tako da nemam nikakva očekivanja, ali ako pokida, logično, navijam da ide ako je najbolji ili među najboljima.

Status
Not open for further replies.
Back