Pokahontas
Ekspert
Al nije mi jasno stvarno da ih je RTS uslovio da ne smeju da bar teasuju deo pesme pre samog objavljivanja. Do 30 sekundi...
Pa ne znam, prošle godine nisam nešto viđao da ranije objavljivanje pesama ima uticaja na konačan ishod. Čak štaviše, skoro sve te koje su objavljene ranije (Bane Lalić, Rocher Etno Bend, Marija Mirković, možda još neka) su loše prošle.A prošle godine do 10-ak pesama već bilo objavljeno pre zvaničnog. Verovatno žele da sve pesme imaju podjednake šanse na takmičenju
Pa jedino ako mu je plan da nastup ide u smeru Svedske 2018.I will dance alone wherever I am the rhythm follows. Nije mi jasno zasto ce biti sam na sceni sa dance pesmom. Kakve su njegove dance vestine?
Ali zato jeste Nedina Bomba 2020.Pa ne znam, prošle godine nisam nešto viđao da ranije objavljivanje pesama ima uticaja na konačan ishod. Čak štaviše, skoro sve te koje su objavljene ranije (Bane Lalić, Rocher Etno Bend, Marija Mirković, možda još neka) su loše prošle.
To je to...
Jel ovaj mali gotičar?Danas čuo Amsterdam o LB i ne bih se bunio da bude tako nešto.
Nemamo imena, ali mili, imamo potencijal!!!!
I da jeste, šta je tu problem? Dečko je autentičan i verujem da će nešto autentično i da ponudi.Jel ovaj mali gotičar?
Zanimljivo kako svi izvođači koje prozivaš i podcenjuješ imaju nešto zajedničko. Ne moram ni da pišem šta je u pitanju i sam znaš, a mislim da su i ostali to shvatili.Ekvivalencija autenticnosti moje baba Mare.....
Pa ako tvoj nick oznacava da si 97 godiste on za tebe mali sigurno nijeJel ovaj mali gotičar?
Da, mislim da Luka ima 31 godinu. Stariji je od Sare Jo. Svakako je veoma mlad, ali nije baš prikladno da ga zovemo ‘mali’.Pa ako tvoj nick oznacava da si 97 godiste on je za tebe mali sigurno nije![]()
Ja samo zelim da shvatim i da konacno razumem tu njegovu autenticnost koju potencirate. Molim vas pomognite mi u tome...ovo bacakanje po livadi mi nije nesto interesantno.....ja pokusavam u njemu da vidim umetnost, al nesto mi ne ide...Zanimljivo kako svi izvođači koje prozivaš i podcenjuješ imaju nešto zajedničko. Ne moram ni da pišem šta je u pitanju i sam znaš, a mislim da su i ostali to shvatili.
Morao bih da se složim sa ovim. Definitivno je drugačiji od ogromne većine muzičara na našoj sceni, ali drugačije ne znači automatski bolje. Za strane standarde (što imam utisak da mu je ciljna demografija), ova muzika je prilično neinspirativna i mlaka. Ali opet, koliko se sećam, pomenuo je u jednom intervjuu da je sam birao da ostane andergraund i da pravi muziku za sebe i da mu nije cilj da bude popularan, što je takođe okejNije se probio u svetu zato sto je njegov kvalitet i istacnost vestacka, nesto sto on potencira na silu, sto ne proizilazi prirodno iz njega, i to se oseca....meni to smeta, ostalo sta je, ko je je vere, nacionalnosti i ostalih opredeljenja, to mene apsolutno ne zanima...