Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Al nije mi jasno stvarno da ih je RTS uslovio da ne smeju da bar teasuju deo pesme pre samog objavljivanja. Do 30 sekundi...

A prošle godine do 10-ak pesama već bilo objavljeno pre zvaničnog. Verovatno žele da sve pesme imaju podjednake šanse na takmičenju

A prošle godine do 10-ak pesama već bilo objavljeno pre zvaničnog. Verovatno žele da sve pesme imaju podjednake šanse na takmičenju
Pa ne znam, prošle godine nisam nešto viđao da ranije objavljivanje pesama ima uticaja na konačan ishod. Čak štaviše, skoro sve te koje su objavljene ranije (Bane Lalić, Rocher Etno Bend, Marija Mirković, možda još neka) su loše prošle.

I will dance alone wherever I am the rhythm follows. Nije mi jasno zasto ce biti sam na sceni sa dance pesmom. Kakve su njegove dance vestine?
Pa jedino ako mu je plan da nastup ide u smeru Svedske 2018.

Eurodens se odavno raspao u svojoj memljivoj grobnici, a ovaj našao da ga vaskrsava sad kad su u trendu neshvaćeni umetnici. Baloš propo.

Biće ovo godine Crnog Luke, od njega očekujem neki Loic vajb

Pa ne znam, prošle godine nisam nešto viđao da ranije objavljivanje pesama ima uticaja na konačan ishod. Čak štaviše, skoro sve te koje su objavljene ranije (Bane Lalić, Rocher Etno Bend, Marija Mirković, možda još neka) su loše prošle.
Ali zato jeste Nedina Bomba 2020. :ROFLMAO:

A prošle godine su uglavnom bile ranije objavljene ne toliko bitne pesme, ove bi možda neko objavio ko je među favoritima

Last edited:
Opis Baloševe pesme ne obećava. Ja volim eurodens da poslušam s vremena na vreme, ali ne bih rekao da će to na ESC-u biti prepoznato kao nešto što je konkurentno. Možda ako se dobro upakuje sa nekim modernijim zvukom, ali nešto ne verujem.

Zanimljivo kako svi izvođači koje prozivaš i podcenjuješ imaju nešto zajedničko. Ne moram ni da pišem šta je u pitanju i sam znaš, a mislim da su i ostali to shvatili.
Ja samo zelim da shvatim i da konacno razumem tu njegovu autenticnost koju potencirate. Molim vas pomognite mi u tome...ovo bacakanje po livadi mi nije nesto interesantno.....ja pokusavam u njemu da vidim umetnost, al nesto mi ne ide...

Meni koncepcija Luka Bleka po stilu i senzibilitetu nije toliko bliska, ali je nesto sto po kvalitetu i istancanosti nije vidjeno u Srbiji i prosto mi je neverovatno da se nije probio u svetu. Nadam se da je ovo njegova godina.

Nije se probio u svetu zato sto je njegov kvalitet i istacnost vestacka, nesto sto on potencira na silu, sto ne proizilazi prirodno iz njega, i to se oseca....meni to smeta, ostalo sta je, ko je je vere, nacionalnosti i ostalih opredeljenja, to mene apsolutno ne zanima...

Nije se probio u svetu zato sto je njegov kvalitet i istacnost vestacka, nesto sto on potencira na silu, sto ne proizilazi prirodno iz njega, i to se oseca....meni to smeta, ostalo sta je, ko je je vere, nacionalnosti i ostalih opredeljenja, to mene apsolutno ne zanima...
Morao bih da se složim sa ovim. Definitivno je drugačiji od ogromne većine muzičara na našoj sceni, ali drugačije ne znači automatski bolje. Za strane standarde (što imam utisak da mu je ciljna demografija), ova muzika je prilično neinspirativna i mlaka. Ali opet, koliko se sećam, pomenuo je u jednom intervjuu da je sam birao da ostane andergraund i da pravi muziku za sebe i da mu nije cilj da bude popularan, što je takođe okej 🤷🏼 Videćemo kako će se odvijati stvari posle ovog takmičenja.

Status
Not open for further replies.
Back