Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jednom sam gledao Ivanu Selakov kako je nešto slično rekla. Nešto u fazonu em je trošak, em se odriče dosta nastupa...

Mislim da bi izvođači ovih dominantnijih žanrova kod nas sve i kada bi se odlučili na taj korak da im se komponuje pjesma za Evroviziju mahom vodili time da treba povlađivati balkanskoj dijaspori po Evropi kao glavnoj (i/ili jedinoj) ciljnoj grupi od koje bi očekivali glasove, rijetko ko bi gledao dalje od toga i neku širu sliku koje im se sve mogućnosti pružaju samim kročenjem na tu scenu...
Npr. iako je Ana Stanić prošle godine rekla da se nije prijavila da bi otišla u Torino već da bi promovisala pjesmu, sa ove vremenske distance meni je njena stvar bila jedina (pored Konstraktine i eventualno Sarine) koja je mirisala na top 10 rezultat... Onakva pjesmetina i premoćan nastup ako ne bi bili među prvih 10 kod žirija (kod publike svakako) onda bi stvarno morali da se zapitamo šta to treba da pošaljemo da bi nas isti podržao.
Hoću da RTS nju jedne godine pošalje internim putem ako se više ne bi prijavljivala na konkurs, jedna je od rijetkih koja stvara čistu pop muziku bez kompromisa i mislim da bi svakako bila potencijal. :p

Nas žiri ne gotivi i to je tako...i sve će nas manje gotiviti, od 2015. jedino nas nisu žestoko potcjenili sa Novom decom.

Npr. iako je Ana Stanić prošle godine rekla da se nije prijavila da bi otišla u Torino već da bi promovisala pjesmu, sa ove vremenske distance meni je njena stvar bila jedina (pored Konstraktine i eventualno Sarine) koja je mirisala na top 10 rezultat... Onakva pjesmetina i premoćan nastup ako ne bi bili među prvih 10 kod žirija (kod publike svakako) onda bi stvarno morali da se zapitamo šta to treba da pošaljemo da bi nas isti podržao.
Double Take What GIF

A neeee, prezabavno mi je bilo prosle godine kad su svi zivi izbacivali tizere 😭
I onda kad je Sara izbacila, a ja usred shoping centra poceo da se tresem od treme i uzbudjenja 😅

Attachments

• Screenshot_20230120-211824_Twitter.webp
    Screenshot_20230120-211824_Twitter.webp
    56.5 KB · Views: 57
Znate koliko mu verujem da se 30 i kusur ljudi dogovorilo da niko ne objavljuje tizere.

Boze koliko je prošle i pretprošle godine bilo čilo, veselo, poletno, razdragano pre, uoči i nakon objavljivanja spiska... Sada nakon što smo dobili spisak samo neka seta i nada u bolje sutra 🥲

Pa nije neki hajp slažem se ,i generalno ljudi u mojoj okolini ne pričaju o tome. Mada iskreno, ja jedini i pratim 🥹 od bliskih ljudi niko

Ovim čekanjem pesama ubijaju vajb

Pritom nema na šta da se zakačiš, odslušah "Finibrid" od Džipsija i "Idemo do mene" od Baloša hiljadu puta, vala će mi se smučiti više

Boze koliko je prošle i pretprošle godine bilo čilo, veselo, poletno, razdragano pre, uoči i nakon objavljivanja spiska... Sada nakon što smo dobili spisak samo neka seta i nada u bolje sutra 🥲
A realno, da prosecnom gledaocu pokazes spisak ucesnika, mnogi bi rekli "ko su bre ovi ljudi?" Zato ja ne govorim ni sa kim na ovu temu, dok ne dodju pesme.

Ako budu kao prosle godine, tek ce se pricati, ali ako ne daj Boze bude kao onaj kukavni nacionalni izbor iz 2013, da te bude sramota sto si ESC fan...

Status
Not open for further replies.
Back