Bas dobro zvuci na prvo slusanje verujem da ce na izboru biti dosta losijih pesama od ove.Meni to loše zvuči, a nije mogla ni proći konkurs ako se nije ni prijavila.
Pesma je užas, ona baš ume da ubode hit al nešto maši u poslednje vreme. I boli li mi se nije svidela a ni onaj duet sa MatrixDa li je moguće da ova pesma nije prošla konkurs?
Prošle godine smo imali Megan Markl, ove smo mogli Moniku Beluči
Meni su i drugi i treci cudni datumi za objavu pesama jer se ne secam da je RTS pustao pesme cetvrtkom i petkom.
Tako da mozda prvi kao sreda ali šesti mi nekako deluje najviše kao oni.
Ja volim Tanju, ali ovo mi je užas. Odakle uopšte to da se prijavila s ovim???Da li je moguće da ova pesma nije prošla konkurs?
Prošle godine smo imali Megan Markl, ove smo mogli Moniku Beluči
A je li njegova pesma negde leakovala?Dzipsi je tako imao potencijala a on napravi Beauty never lies 2.0 disco pop pesma koja se zove greh klise svih klisea
Pa rekao je sta je napravioPa kako onda zna sta je napravio?
Izvinjavam se sto nisam ispratio svePa rekao je sta je napravio
Zato što ne razmišljaju kakvu odskočnu dasku može da pruži ESC.Ma od tih poznatijih faca (mislim na imena sa pop/rok/folk scene) rijetko ko će se više usuditi da se prijavi za evrovizijski izbor u cilju da pobijedi (ne računam one koji bi došli da promovišu novu stvar, dakle više zbog medijske ispraćenosti) jer su i sami svjesni da publika u Srbiji traži nešto drugačije i ''out of box'' te da se zasitila njihovih standardnih pjesama koje svakako izbacuju a da izmišljaju ''toplu vodu'' ne mogu i ne žele...
Plus, tu je i rizik od neuspjeha u smislu da ne prođu u finale ili ako i prođu da ne ostvare neki lošiji plasman od onoga koga priželjkuju, znamo svi koliko nam je estrada sujetna generalno.Takođe, oni sa jačim karijerama koji često imaju koncerte po zemlji i inostranstvu a pri tom su i produktivni što se tiče i izbacivanja novim pjesama i albuma, znaju da bi morali izdvojiti skoro pa 6 mjeseci na promociju samo jedne (evrovizijske) pjesme i da bi im ostale obaveze i poslovi mogli trpjeti zbog toga a možda smatraju da im se ne isplati.