Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Taman posla...
Pa ne znam, ja ne volim kad smo nebitni i kad se vučemo po bottom 10 ili ne daj bože ni ne budemo u finalu. Meni se pesme koje smo slali uglavnom sviđaju i time sam bio zadovoljan u svakom slučaju, naročito što smo svake godine of kako se NF vratilo slali najbolju opciju, a samim tim najbolja opcija je uglavnom i pesma koja se meni najviše sviđa (Osim što sam prošle godine bio #TeamSara, ali mi je na kraju bilo drago što je ipak konstrakta otišla.)

Uh @Stefan28 sad si me baš razočarao, nisam znao da tako rasuđuješ.. Baš sam nešto poverovao u tebe u poslednje vreme. :) dajte svima šanse, nemojte takav pristup, ne valja...

Joj ja sam preserćan i dalje kao kuče što
SaraJo nije pobedila Konstraktu lani i što se nije prijavila za 2023..meni se njeme pesme, nastupi uoošte ne dopadaju, ne sviđa mi se ni njena interpretacija uglavnom, ni njena boja glasa...

Last edited:
Što i ti ne daš šansu drugima, nego ističeš samo jednog, eventualno dva do tri izvođača?
Od mene ćeš videti 02.02. sve...a to nije isticanje, ja uvek navedem ŠTA MI OBEĆAVA, a to ne mora ništa da znači, I to ne samo za Srbiju..šanse dajem svima, čak i koji nisu za mene generalno..

Onda sačekaš i preslušaš pesme, a ne kritikuješ druge na suvo, dok jedne uzdižeš bez pokrića.

Onda sačekaš i preslušaš pesme, a ne kritikuješ druge na suvo, dok druge uzdižeš bez pokrića.
E daj molim te...
Pa vidiš da komentarišem šta mi se dopada ili ne dopada kod njihovih dosadašnjih pesama, to nema veze sa davanjem šanse, Zaboga.. :/

@Mrm pusti hejtere, pridruži se Egret voziću dok još nije kasno

Čuo sam se sa Majom Nikolić juče, rekla je da je namešteno i da Egret dobija ove godine (prvi kod žirija i drugi kod publike, ukupno prvi). Proverene informacije (y)

@Mrm pusti hejtere, pridruži se Egret voziću dok još nije kasno

Čuo sam se sa Majom Nikolić juče, rekla je da je namešteno i da Egret dobija ove godine (prvi kod žirija i drugi kod publike, ukupno prvi). Proverene informacije (y)
Ne brini, pa vidiš da sam ga stavio na broj 2 na spisku onih koji obećavaju.. Ne mogu Tiću našu da spustim na listi, sve i da hoću, imala je od početka godine dva vrhunska koncerta za decu na gradskom trgu u Ivanjici, a potom i u Leskovcu! 😍🤩

Ne brini, pa vidiš da sam ga stavio na broj 2 na spisku onih koji obećavaju.. Ne mogu Tiću našu da spustim na listi, sve i da hoću, imala je od početka godine dva vrhunska koncerta za decu na gradskom trgu u Ivanjici, a potom i u Leskovcu! 😍🤩
Pa da, Egret će biti 2. u glasanju zato što će Tića biti prva.

Ona već automatski ima 152,656 glasova, koliko opštine Leskovac i Ivanjica imaju po popisu👏

Tijana Dapcevic je jedina od takmicara koja je nekada na nekom festivalu pobedila. Pobedila Radovicku na Skalama(ili u Budvi?), Alex imala fras kao Maja Nikolic

@Pokahontas

A evo stavila Tićoni i Đokovića kao GOAT u priču, ma gotovo, nema šta da se prati ovde više malte ne, Tićoni ovo ima u džepu... 😎💣

I ja sam u onom timu gde na prvo mesto stavljam koliko mi se sviđa pesma pa tek onda gledam potencijal za ESC.. Npr. 2018. bih ja poslao Svatove, 2019. se slažem za Nevenu (te godine su mi par njih bili ujednačeni), 2020. Igora Simića i 2022. Zorju (Origami mi je bila najbolja pesma, ali Angellina malo podbacila, Konstrakta tek posle nastupa mi se svidela, pre toga sama pesma i ne baš)...

• Like
Reactions: Mrm
Koliko pevača na ESC je nastupilo za dve razlocite drzave? Ne računam ako drzave vise nema (Doris, Zeljko).

Mostarac zna garant hah

• Like
Reactions: Mrm
Ima ih dosta,sigurno preko 10.

Te babe ako izvuku 3p od publike bice im previse.

Neumjesno je djevojke od 35 do 40 nazivati babama.

Tijana Dapcevic je jedina od takmicara koja je nekada na nekom festivalu pobedila. Pobedila Radovicku na Skalama(ili u Budvi?), Alex imala fras kao Maja Nikolic

Pobjedila je na oba plus na Radijskm festivalu,mislim i na festivalu Proleće u Beogradu.

Status
Not open for further replies.
Back