Da ali ja ne shvatam to sada veličanje Tijane Dapčević a konstatno omalovažavanje Angelline

Prvo Angellina je u svom možda najlošijem izdanju dospela na 4o mesto nacionalnog finale, iza Konstrakte, Sare i Zorje!!!
Drugo ako ćemo Tijana do pobede kao Tamara, bolje neka, hladan tuš nakon vrha u finalu mi ne treba. Bolje vrela vodica kao kod Konstry

A treće. Tijana je bila profesionalna, interno izabrala kao AFIRMISANI pevač učestvovala na Evroviziji 2014e i pukla. Ne možemo sada je opravdavati lošom pesmom, spotom, jer je ona zaista veliko ime, koje nije smelo sebi da dozvoli onakav debakl (što sa neupečatljivom pesmom, što spotom Dejana Milićevića koji je all about nude men, što bledunjavim nastupom). Džaba joj harizma, i energija. Četvrto, prošle godine je u polufinalu koliko se sećam imala 0 od publike (kao i Ana Stanić) i prošla samo zahvaljujući žiriju! Ponavljam uprskos radio friednly pesmici i besprekornoj izvedbi (i ponovo nekim Artwall-om ili šta je ono za spot u režiji DM-a!) nije se proslavila
Eto sad uzimajući ove činjenice u razmatranje brinem za nju nego Angy, jer je imala sve u svojim rukama, kao neko sa dugim stažom i prsla ko zvečka. Ono što mi jedino drži nadu da to ne bude propast, već suprotno je Zoe. A sad ajmo ruke gore svaki drugi post o TD je spam!
Sad sa nadam da Crni Luka neće pobediti. Ako se desi i neko iščeprka onaj intervju i prevede ESC publici biće omražen.
I dalje stojim iza toga da će najbolji pobediti, a imam osećaj da iako su anonimusi ozbiljno se pripremaju šta god da rade (dok je prošla godina čak i u slučaju naše omiljene pobednice bila aj da učestvujemo malo da se ispromovišemo).
Za kraj izvedba najnebitnije osobe ovog takmičenja - Nađe Ordagić "All i want for Christmas is you". Ajde do prekosutra da govorimo da je jedino Zoe majstor, KK je anonimus, na Nađa podrumara i od toga ne očekujemo apsolutno ništa.
Mir!