Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ai zato će se javiti Mala Niškolić i ko po običaju trućati kako je takmičenje namešteno...

Frajle mogu samo sa pesmom tipa Menjam dane ili Tajna vinove loze, drugo nikako

Ne znam koga bi trebalo da zanima mišljenje dotične? Sama je sahranila svoju karijeru retardiranim i bezveznim pesmama, njen pokušaj u vidu pesme "Hej mama" je dovoljno pokazao tako što je postala predmet sprdnje. A to što je sujetna do zla Boga plus F dijagnoza koju ima... i ne može se očekivati ništa drugo od nje.

Pa moguće da će taj Savo Perović imati dobru pjesmu, ali kakve koristi kad je iritantan i krindž, barem bio. Ne mislim da će za njega neko glasati 😅

Majko moja, doziveh da vidim i rijaliti karikature na festivalu...

Ma ne vidim ga kao pobednika nego sam rekao da ce femice da se naloze. Ima da izginu za nastupe.

Meni je fascinantno, od 2018 godine kada se ovaj festival vratio, svake godine smo imali pa bar 2 velika imena. Ove godine kada smo svi ocekivali posle Konstraktinog uspeha da ima najvise velikih imena, desilo se suprotno, ove godine apsolutno nema nijedno ono veliko ime. Ipak ja ponavljam pobeda Ukrajine je dosta uticala na to. U ocima nasih najvecih zvezda ovo takmicenje je ispolitizovano i da je glasanje namesteno. Zato ne zele ni da rizikuju. Plus nemaju pesmu. Ceca, turbofolkerka ne moze 10 godina da snimi nove pesme, jer jednostavno nema ko da ih stvori...
zorica-markovic.gif

Performans za Seceru bas i nije u eri Ruslane, a ubedjen sam da bi takvim nekim paketom pokusala.

Jos kad bi pesmu mogla da izvede i stojeci u mestu, a ne izvodeci ono.

Nasi popularni izvodjaci nisu materijal za ESC, tj. neki jesu ali da ih stranci dobrano ispeglaju i utegnu, a to se nece desiti. Plus su sujetni do zla Boga i misle da zasluzuju pobedu na ESC a nisu spremni ni da pokusaju na lokalnom takmicenju. Nisam primetio da se bilo kome obilo o glavu (popularnost) sto je fasovao na Beoviziji/PZE u proslosti.

PZE ide u pravom smeru, ovo su ljudi koji nam mogu doneti rezultat vani, e sad zavisi od pesama. Imam osecaj da ce ovo biti najzanimljiviji festival od 2006. Ako nista drugo, sto kaze omikron, bar nece biti dosadno uz silne pedere koji sanjaju da budu sledeca Chanel.

Praznični duh ne posustaje :D

Status
Not open for further replies.
Back