Lignjoslav
Ekspert
Ai zato će se javiti Mala Niškolić i ko po običaju trućati kako je takmičenje namešteno...
Da ali nije jedina i ima hipoteku na prošlogodišnji nastup iz kojeg je valjda napravila sve pouke i dolazi spremnija nego ikada.Ko ovde uopste vazi za favorita ovako po imenima? Angelina?![]()
Meni je fascinantno, od 2018 godine kada se ovaj festival vratio, svake godine smo imali pa bar 2 velika imena. Ove godine kada smo svi ocekivali posle Konstraktinog uspeha da ima najvise velikih imena, desilo se suprotno, ove godine apsolutno nema nijedno ono veliko ime. Ipak ja ponavljam pobeda Ukrajine je dosta uticala na to. U ocima nasih najvecih zvezda ovo takmicenje je ispolitizovano i da je glasanje namesteno. Zato ne zele ni da rizikuju. Plus nemaju pesmu. Ceca, turbofolkerka ne moze 10 godina da snimi nove pesme, jer jednostavno nema ko da ih stvori...
Ne mozes na silu ulepsavati neke stvari, koje ne mozes ulepsati...
To je ta ekipa kontraverznaMajko moja, doziveh da vidim i rijaliti karikature na festivalu...
Performans za Seceru bas i nije u eri Ruslane, a ubedjen sam da bi takvim nekim paketom pokusala.