Stefan28
Ekspert
Zanimljivo, iako te to navodno apsolutno ne zanima odmah si znao na šta sam mislio.ostalih opredeljenja, to mene apsolutno ne zanima...
Zanimljivo, iako te to navodno apsolutno ne zanima odmah si znao na šta sam mislio.ostalih opredeljenja, to mene apsolutno ne zanima...
Pa ja ne znam sta si mislio, da sam neki maloumni klinac koji ne zna da razmislja?....zato sam se ogradio i bolje objasnio...ali zanimljivo je koliko potencirate te stvari, kada neko napise svoje misljenje koje se ne podudara sa vasim...to me podseca na Afroamerikance koji se stalno zale na rasizam i kada ne treba, mnogo preuvelicavate neke stvari...to nije dobro, no no noZanimljivo, iako te to navodno apsolutno ne zanima odmah si znao na šta sam mislio.
Kada vidim kako sada recimo žive Maneskini - koliko malo dana godišnje u rodnom gradu (a i to u davanju intervjua za lokalne medije), daleko od porodice i prijatelja, sa nedovoljno vremena za stvaranje nove muzike...Ali opet, koliko se sećam, pomenuo je u jednom intervjuu da je sam birao da ostane andergraund i da pravi muziku za sebe i da mu nije cilj da bude popularan, što je takođe okej![]()
?to me podseca na Afroamerikance koji se stalno zale na rasizam i kada ne treba
Tako bilo prosle godine, sto ne bi i oveNe zaboravite da Bane Lalić i Hercenšlus mogu da iznenade. Dok se prepirete oko par imena, neko treći iskoristi priliku.![]()
Mogu da iznenade sa 0 bodova u polufinalu. Mada Banetu to nije stranoNe zaboravite da Bane Lalić i Hercenšlus mogu da iznenade. Dok se prepirete oko par imena, neko treći iskoristi priliku.![]()
BANE LALICNe zaboravite da Bane Lalić i Hercenšlus mogu da iznenade. Dok se prepirete oko par imena, neko treći iskoristi priliku.![]()
Ako je dobra pesma, dobra je pesmaTačno tako, Šveđanima prepustimo disko pop fanki eurodens haus ejtiz miks fjužn, a nama treba ili neki ludak ili neka guzotreska![]()
I gotovo uvek taj treci pobedi.Ne zaboravite da Bane Lalić i Hercenšlus mogu da iznenade. Dok se prepirete oko par imena, neko treći iskoristi priliku.![]()
Malo si kontradiktoran. Rekao si kako te nije briga kog je opredeljenja, a otvoreno si se iskazao kao jedan homofob.Pa ja ne znam sta si mislio, da sam neki maloumni klinac koji ne zna da razmislja?....zato sam se ogradio i bolje objasnio...ali zanimljivo je koliko potencirate te stvari, kada neko napise svoje misljenje koje se ne podudara sa vasim...to me podseca na Afroamerikance koji se stalno zale na rasizam i kada ne treba, mnogo preuvelicavate neke stvari...to nije dobro, no no no