Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nego hoće li Sky music i ove godine raditi sa RTS- om PZE scenografiju ili ne....? Nakon ovog MAC- a i ovogodišnje produkcije istog mislim da je bolje da rade sami ili sa nekim drugim!

I ja bih Beoviziju, ali zaboravljate da to legalno nije moguće, pošto je u pitanju zaštićeni brend čiji je vlasnik Mirkovićev Megaton, zato je i izmišljen PZE kao zakrpa. Znači mora nešto drugo
Treba da se zove Srbovizija kako smo mi to ovde imali na forumu i gotovo.

Nek' se festival zove Evropesma kao nekad, taman i kao naš sajt, odnosno forum :)

Što se tiče Beovizije, prema podacima Zavoda za intelektualnu svojinu, ona i dalje pripada MegaTON-u (preduzeće za trgovinu i muzičko-scenske delatnosti čiji su članovi Predrag Milutinović i Saša Mirković po 50%).

l9bzTaX.jpg

Jel ovo ta pesma koju je Keba prijavio na konkurs? Mislim, pesma nije loša, možda bi utisak bio bolji da je peva neko drugi... Za ESC svakako nije..

Da, to je jedna od dve koje je poslao na konkurs.

• Like
Reactions: FFM
Pa to je sjajno... A ko su Anđela i Jelena?

Inače, RTS-u je uvek teško da napiše u koliko sati izlaze pesme...

Last edited:
Jesu li opet napravili jace prvo pf. Po imenima mi deluje da jesu

Last edited:
Izgleda da je opet prvo pf jače. Samo da Boris ne doživi isti baksuzluk kao prošle godine, za njegov neprolazak mi je bilo najviše žao. Inače eto mene je neko slagao da pesme izlaze prvog tako da i njegov komentar da su pesme slabije neću uzeti u obzir 🤣 verovaću svom sluhu u četvrtak
Logo kida!

Status
Not open for further replies.
Back