Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne može se mnogo zaključiti na osnovu ovog snimka, ali ne zvuči mi ništa specijalno. Nekako mislim da će upravo najveća imena najviše i razočarati, prvenstveno Tijana i Frajle.

Ne može se mnogo zaključiti na osnovu ovog snimka, ali ne zvuči mi ništa specijalno. Nekako mislim da će upravo najveća imena najviše i razočarati, prvenstveno Tijana i Frajle.
Frajle mi se niakada nisu svidjale, tako da sta god zapevaju necu biti razocaran.

Frajle, po mom mišljenju, uopšte nisu ESC materijal. Ja ih mnogo gotivim, ali šanse da one izbace nešto ESC konkurentno, gotovo da ne postoje. Ipak, voleo bih da budem demantovan.

Mene jedino mogu 'razočarati' Anđa, pjesma će mi se vjrv svidjeti ali može ako ne bude konkurentna, i Zejna jer joj tim baš obećava, a ostali me mogu samo pozitivno iznenaditi

Tijana je i ovaj put došla samo da učestvuje. Redoslijed mi ništa ne znači do pjesama. Frajle 🤢

• Angry
Reactions: Mrm
Stvarno ste bre vise dosadni sa uporedjivanjem sa Konstraktom…ne moze se vise to ponoviti, zena je inteligentni koncept, koji prica pricu, na jedan kreativan i upadljiv nacin…svi ovogodisnji pevaci ce ponuditi pesme, i tu treba naci nesto sto je dobro…koncept kod njih nece raditi..

Pa ja to pricam sve vreme, vestacka umetnost, neko imitiranje i pokusavanje da dobiju wow Konstraktin efekat. Zena je prirodna, takva kakva je, sve spontano radi, pise inteligentne tekstove, sa dubokoumnim razmisljanjem, znaci zena pravi umetnik.Dok ove godine nazalost ce vecina likova zeleti nasilno da budu “drugaciji”Ja sve vreme to pricam, al me pojedini nazvase homofobom, al ne zameram, to su sve nasi renesansni umetnici, koji znaju sta pricaju…al jbg bez pravih argumenata…

Budi različit, ali originalno različit.
Nemoj da budeš različit samo da bodeš oči.

Status
Not open for further replies.
Back