Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Džejla se izjasnila da bi volela da ide na ESC i to da predstavlja Bosnu. Pošto se spekulisalo da je izjavila za Srbiju, sada je zvanično rekla. Ali ovaj glas i način pričanja, baš mi je isfolirano. Jedino je lepa i lepo peva ,kao ličnost bezlična totalno 😶
https://vm.tiktok.com/ZMYLAktLa/
Šteta što ne mogu da embedujem tiktok, da li zna neko može li nekako?

Bogami pesma "Sparta" i spot na Islandu su joj vrhunski.. Tekst je odličan.. Bila bi zapažena na ESc sigurno..

Bogami pesma "Sparta" i spot na Islandu su joj vrhunski.. Tekst je odličan.. Bila bi zapažena na ESc sigurno..
Sparta je lepa pesma, ali što se tiče njenog personalitija ne znam. Privukla bi lepotom i glasom sigurno

Kako ne, vokal odličan, ako je Tamara pobedila žiri 2019, sa vrhunskom kompozicijom i vokalom, garantujem da bi Džejla odradila isto..

Nemoj molim te... Pobedila je vrhunska kompozicija, najbolja te godine, vokal prelep, emocija na sceni, interpretacija...bio sam uživo u Areni, suze su mi išle na oči posle te interpretacije..
Koja je po tebi kompozicija trebala da pobedi žiri te godine?
Prethodne je dobila Austrija koja je isto sa publikom prošla slabije, da nije i to namešteno po tebi? Ajde Bogati...

Nisam optimista što se nje tiče. Na stranu to što mislim da ona ne može žanrovski da se odmakne mnogo od toga što inače radi (očekujem možda malo napredniju verziju Origamija), ali mnogo više sumnjam u njene vokalne mogućnosti. Ono prošle godine je bio odron.

Angelinu uopste ne vidim kao pobednika iako bi gledajuci spisak ona trebalo samo da se proseta do prvog mesta.

Ali prosla godina je jebe.

Mislim da je u našem NF žiri još uvek sa koliko toliko kredibiliteta i da odista ocenjuju kako kompoziciju tako i vokal, tako da ako tako ostane i sada, a ne vidim zašto ne bi, neće dozvoliti da Angellina sa izvedbom poput "Origami" osvoji prvo mesto...

Meni je ona generalno ok, ali ništa specijalno... I kao pojava i kao pevač i kao autor...

Ne znam meni sem ukočenosti u finalu je i bila dobra. Nastup je bio osmišljen bolje od npr Sarinog, sad devojka nije majstor za ples, plaši se jer su joj nabili visoka očekivanja.

Plus se sećam na šta je ličeo Beauty Never Lies iz publike. Ali su odlična režija i osvetljenje učinili da onaj horor od "koreografije" izgleda fenomenalno (dinamično)!

Mislim da će ovaj put biti drugačije. Bar što se tiče treme. A ovako mi je ekstremno gotivna! Pa nemojte da crnite. Čak mi je i kao pesma Origami bila dosta autentičnije i pamtljivija od Muškarčine..

A vokal ništa... 😂😂😂 Ahhahah vi ste hit, još uporedite sa Stamenov (vokalno).. Pa obožavam vas.... 😂

Status
Not open for further replies.
Back