Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa sad kad imamo Ticonija ne moze niko vise nista ni da iskomentarise, najbolje da zaustavimo Zemljinu rotaciju. Pa ne moze tako na sto to lici da se ljudi sikaniraju zato sto praktikuju svoje osnovno ljudsko pravo. A meni se svideo isecak ali stvarno ovo nije u redu.

@Djole89

A ja ne znam zašto je šikaniranje ako te u diskusiji pitam, šta bi to ponudio Evropi, interesuje me kakav ti je pristupa ako ti na primer jedan izvođač unapred ne odgovara... Uopšte ti nisam negativno prišao, konkretno, uljudno pitanje bez ikakvog šikaniranja, samo me zainteresovalo šta je tvoja idealna kombinacija, ideja, zamisao za 2023..ne bih te pitao to da nisi izrazio mišljenje kako je jedan od takmičara, iako ne znaš pesmu (pretpostavljam barem) totalno neadekvatan za pobedu.. Izvini ali to je u mojoj knjizi potpuno pogrešan pristup i protiv toga se borim...nemoj me opet pogrešno shvatati, pošto nažalost vidim da shvataš pogrešno donekle, ne da se borim da napadam ili slično... 😉

Ne razumem stvarno sta znaci verzija za pze i verzija za esc i koja je poenta toga ako nije samo promena jezika.

Zašto bi uopšte tu drugu verziju čuvala ako je već spremna? Jedino ako je nekim slučajem na engleskom, inače ne vidim poentu da neku lošiju verziju predstavi na PZE, a bolju čuva.

Pa sad kad imamo Ticonija ne moze niko vise nista ni da iskomentarise, najbolje da zaustavimo Zemljinu rotaciju. Pa ne moze tako na sto to lici da se ljudi sikaniraju zato sto praktikuju svoje osnovno ljudsko pravo. A meni se svideo isecak ali stvarno ovo nije u redu.
Prekopiraj mi šikaniranja molim te i napiši na koga su se odnosila pošto evo ja ne znam.. A ne znam, zato što šikaniranja NEMA.. Baš je bezveze kako pogrešno percipiraš, iskreno, malo mi je i krivo..

Prekopiraj mi šikaniranja molim te i napiši na koga su se odnosila pošto evo ja ne znam.. A ne znam, zato što šikaniranja NEMA.. Baš je bezveze kako pogrešno percipiraš, iskreno, malo mi je i krivo..
Pa evo sad upravo to radis Mrm, pises da je moja percepcija pogresna a tvoja ispravna. No dobro necu vise da se nastavljam na ovu temu jer trla baba lan da joj prodje dan

Opet izvlačiš iz konteksta moje postove. Ni u jednom momentu nisam rekao da je Tijana "neadekvatna za pobedu", već da sumnjam da bi mogla biti konkurentna za ESC, sudeći po nekom njenom dosadašnjem radu i po tom famoznom videu gde se čuje "nešto", ali da bih jako voleo da budem demantovan. Ja nisam ni autor, ni muzički stručnjak, ni producent, niti izvođač, da bih ja nešto nudio ESC-u kao takmičenju. Ja sam fan ESC-a i muzike generalno, i kao takav imam svoj neki muzički ukus i pravac koji generalno preferiram, te ti svakako sa preciznošću ne mogu dati odgovor na to pitanje. Kada budu izašle pesme, onda ću verovatno, vodeći se time, moći da ti kažem šta bi to moglo biti "dobro za ESC", zasnovano na pomenutim faktorima, a što je isključivo odraz mog ukusa, koji ni u kom slučaju ne treba da se poklapa sa svima. Eto, nadam se da ti je sad jasnije.

Da ali ja ne shvatam to sada veličanje Tijane Dapčević a konstatno omalovažavanje Angelline :D Prvo Angellina je u svom možda najlošijem izdanju dospela na 4o mesto nacionalnog finale, iza Konstrakte, Sare i Zorje!!!
Drugo ako ćemo Tijana do pobede kao Tamara, bolje neka, hladan tuš nakon vrha u finalu mi ne treba. Bolje vrela vodica kao kod Konstry ;) A treće. Tijana je bila profesionalna, interno izabrala kao AFIRMISANI pevač učestvovala na Evroviziji 2014e i pukla. Ne možemo sada je opravdavati lošom pesmom, spotom, jer je ona zaista veliko ime, koje nije smelo sebi da dozvoli onakav debakl (što sa neupečatljivom pesmom, što spotom Dejana Milićevića koji je all about nude men, što bledunjavim nastupom). Džaba joj harizma, i energija. Četvrto, prošle godine je u polufinalu koliko se sećam imala 0 od publike (kao i Ana Stanić) i prošla samo zahvaljujući žiriju! Ponavljam uprskos radio friednly pesmici i besprekornoj izvedbi (i ponovo nekim Artwall-om ili šta je ono za spot u režiji DM-a!) nije se proslavila

Eto sad uzimajući ove činjenice u razmatranje brinem za nju nego Angy, jer je imala sve u svojim rukama, kao neko sa dugim stažom i prsla ko zvečka. Ono što mi jedino drži nadu da to ne bude propast, već suprotno je Zoe. A sad ajmo ruke gore svaki drugi post o TD je spam!

Sad sa nadam da Crni Luka neće pobediti. Ako se desi i neko iščeprka onaj intervju i prevede ESC publici biće omražen.

I dalje stojim iza toga da će najbolji pobediti, a imam osećaj da iako su anonimusi ozbiljno se pripremaju šta god da rade (dok je prošla godina čak i u slučaju naše omiljene pobednice bila aj da učestvujemo malo da se ispromovišemo).

Za kraj izvedba najnebitnije osobe ovog takmičenja - Nađe Ordagić "All i want for Christmas is you". Ajde do prekosutra da govorimo da je jedino Zoe majstor, KK je anonimus, na Nađa podrumara i od toga ne očekujemo apsolutno ništa.

Mir! ✌️

Eto meni baš treba da budemo bolji sa žirijem nego sa publikom.

I ŠTA ĆEMO SAD.. 😎😉

A kakvu bi ti pesmu "ponudio" Evropi ili kome već..šta bi konkretno tebe zadovoljilo eto na primer u 2023. godini?

Zaista ne podnosim te pristupe gde se večito nešto "kalkulira", "nudi", "prodaje", "dodaje", "protura", "dorađuje", "prerađuje"...
Čemu sve to?
Ne kapiram.. :(
Ni mi ne kapiramo zasto konstantno smaras ljude koji nemaju isto misljenje kao i ti.

Prvo je bilo

Tijana vs Konstrakta

Pa

Tijana vs Angellina

Videćemo koja će se sledeća bitka voditi, ali ovo je jako zanimljivo čitati!! Možda Tijana vs Luka Blek, pošto jednako nema veze s Tijanom kao Konstry i Angellina.

Prvo je bilo

Tijana vs Konstrakta

Pa

Tijana vs Angellina

Videćemo koja će se sledeća bitka voditi, ali ovo je jako zanimljivo čitati!! Možda Tijana vs Luka Blek, pošto jednako nema veze s Tijanom kao Konstry i Angellina.
Sve će ih pokositi Tićolina... Tikica je kao Mortal Kombat!! Neuništiva... 🤩😎💪💣💥 Kosi Tićoooo...

Status
Not open for further replies.
Back