Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ali da se igramo igle i balona..
Happy Big Brother GIF by MOODMAN

Kuku Tićoni.. pa gde je sad Mrm da hajpuje @Mrm halo čoveče ne spava se , pisao si od jutra do sutra gde si sad? Što bi reko Mrm Tićoni da poručka za doručak sve

Pustite sad pod i to, nego ko će da menja Kristinu Radenković? Hoće li Olja da se umeša tu?

Da ne bude da sudim pre pesama ali tekstovi su poprilično siromašni u pesmama moram priznati. Mnogo se ponavljaju reči mada to nije ključan faktor za dobru pesmu toliko više. Tijanin i tekst ovih malih Uraganki kriminalan. Čekam pesme pa da viidim ali..

Da ne bude da sudim pre pesama ali tekstovi su poprilično siromašni u pesmama moram priznati. Mnogo se ponavljaju reči mada to nije ključan faktor za dobru pesmu toliko više. Tijanin i spot ovih malih Uraganki kriminalan. Čekam pesme pa da viidim ali..
Nema ali:mad:

Nisam to ni rekao. Saberi se i prestani spopadati ljude kojima se ne sviđaju tvoji favoriti.
Džipsi mi sam po sebi nije favorit i to nema apsolutno veze sa tim, samo sam odgovorio na glup komentar.

Au al’ ste svi uzbuđeni 😂 Can't relate.

Nemam neka posebna očekivanja, nadam se da ću biti pozitivno iznenađen i da će u izboru biti bar jedna pesma koja bi mogla da bude dovoljna za top 15-ish u Liverpulu.

Ma najbolje da vode Joca Memedović, Kosjerina, Aca Stojanović i Olja Kovačević. A u bekstejdžu Dejan Nedić komentariše glasove članova žirija.

Last edited:
Neka Kristine neka se oporavlja steta ako ne bude green rooma ali Sta se tu moze

Au al’ ste svi uzbuđeni 😂 Can't relate.

Nemam neka posebna očekivanja, nadam se da ću biti pozitivno iznenađen i da će u izboru biti bar jedna pesma koja bi mogla da bude dovoljna za top 15-ish u Liverpulu.
Isto, ali simpatični su. 🥰

Ali da se igramo igle i balona..
Happy Big Brother GIF by MOODMAN

Kuku Tićoni.. pa gde je sad Mrm da hajpuje @Mrm halo čoveče ne spava se , pisao si od jutra do sutra gde si sad? Što bi reko Mrm Tićoni da poručka za doručak sve
Pa iskreno, pored Kristininog, meni je to od Mamim najlepsi dio teksta. Potpuno lud i simpatican.

Status
Not open for further replies.
Back