Nema aliDa ne bude da sudim pre pesama ali tekstovi su poprilično siromašni u pesmama moram priznati. Mnogo se ponavljaju reči mada to nije ključan faktor za dobru pesmu toliko više. Tijanin i spot ovih malih Uraganki kriminalan. Čekam pesme pa da viidim ali..
Džipsi mi sam po sebi nije favorit i to nema apsolutno veze sa tim, samo sam odgovorio na glup komentar.Nisam to ni rekao. Saberi se i prestani spopadati ljude kojima se ne sviđaju tvoji favoriti.
Ne znam koliko je dobro da saradnici nacističkog režima učestvuju na PZE...Ma najbolje da vode Joca Memedović, Kosjerina, Aca Stojanović i Olja Kovačević. A u bekstejdžu Milan Nedić komentariše glasove članova žirija.
Isto, ali simpatični su.Au al’ ste svi uzbuđeniCan't relate.
Nemam neka posebna očekivanja, nadam se da ću biti pozitivno iznenađen i da će u izboru biti bar jedna pesma koja bi mogla da bude dovoljna za top 15-ish u Liverpulu.
Pa iskreno, pored Kristininog, meni je to od Mamim najlepsi dio teksta. Potpuno lud i simpatican.Ali da se igramo igle i balona..
![]()
Kuku Tićoni.. pa gde je sad Mrm da hajpuje @Mrm halo čoveče ne spava se , pisao si od jutra do sutra gde si sad? Što bi reko Mrm Tićoni da poručka za doručak sve