Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Luka može visoko da se kotira kod publike, pogotovo ako bude imao dobar nastup. Ipak mislim da je prosečna starost gledalaca PzE iz godinu u godinu sve manja što ide na ruku njemu i još nekima tipa Balošu i slično.

Luka može visoko da se kotira kod publike, pogotovo ako bude imao dobar nastup. Ipak mislim da je prosečna starost gledalaca PzE iz godinu u godinu sve manja što ide na ruku njemu i još nekima tipa Balošu i slično.
Upravo.

Hurricane – Zumi zimi zami​

Iz nekog razloga sam ovde očekivao dosta i to sam i dobio. Stvarno ostaje u glavi nakon svakog slušanja. Da Uraganke vec nisu bile ovo bi bilo jos veci favorit za pobedu.

Istina!

Ali komentari ispod pesama uglavnom pozitivni, sećam se 2019. valjda čak pljuvali i jadnu Sašku u komentarima.

Adem Mehmedović – Osmeh​

Šta znam, ne bih prebacio na sledeću pesmu kad naiđem na ovo ali baš je nekonkurentno.

Mattia Zanatta & Angela Kassiani - "Novi svet" - svi koji me znaju, znaju koliko ne volim pop operu, ali ovo, ovo je posebno zaista, da li su ovi prelepi synth momenti doneli to nešto posebno, da li je savršena harmonija glasova, u svakom slučaju ova kompozicija me je kupila.. Za ovo je možda studio mali, ovde treba nešto veće od prostora za izvođenje, akustično dosta.. Ne znam ko su ovi ljudi inače..

Status
Not open for further replies.
Back