Boris mi je diiivanpesma mu nije kompetentna i steta zbog toga. Mislim, nije losa ali mi fali neki udarni momenat. Kao i kod Andjeline.
Dobro krš je teška reč, ali ovaj put stvarno festival izgleda konkurentno. Ako je prošle godine bio krš, šta je bilo ono 2018.Ovo nam je dokaz da mi nismo nenormalni nego da su pesme proslih godina bile krs
Nije loša ideja. Meni se sviđa švedski način.Ja bi zadržao za glasanje isto, jedino bi menjao to da se oni bodovi žirija ne pretvaraju u 12, 10, 8, nego da se bodovi od publike množe sa 5 (zato što ima 5 članova žirija) i to nadodaje na već date bodove žirija.
Veci krs. Salim se nije krs ali vecina pesama je stvarno uvek zvucala kao iz ‘98. A sad smo bar stigli na pola polaDobro krš je teška reč, ali ovaj put stvarno festival izgleda konkurentno. Ako je prošle godine bio krš, šta je bilo ono 2018.![]()
Luka jedno a Filip dva srca
Twinks went full in and I'm here for itSavi Peroviću ovo njegova najbolja pesma. kao i Luki i Filipu Balošu. Bukvbalno nemaju neku da kažem e ovo je bolje da su čuvali
jedini Fillari izdaoTwinks went full in and I'm here for it
Volim svu svoju decu podjednakoLuka jedno a Filip dva srca
On mi nije toliko twink koliko non-binary drag fem itd.jedini Fillari izdao![]()
plakyyyyyPa i Dzipsi u neku ruku