Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni Viva la vida zvuči kao joke entry iskreno. A evo šta su najavljivali:

Momci su me stvarno oduševili, iako sam ih čuo ranije i Sale mi ih je hvalio. Kada su otpevali, shvatio sam njihovu veličinu. Oni su fantastičan spoj nečega što je mnogima nespojivo - opere i trilera, što ćete i čuti u samoj pesmi. Kao što i sam naziv kaže, ova numera govori o životu i šalje poruku da svako treba da ga proživi na najboljli mogući način bez obzira na sve što on nosi. – rekao je Ratković, piše „Grand onlajn".
Veoma smo srećni i počastvovani. Tvrdimo da do sada niste čuli ništa slično – istakli su oni.

Ipak mislim da Viva la vida ide u finale.

sasa-popovic-turbofolk-gif-8383404.gif

@Pokahontas

"I’ve listened to all the Serbian entries. There are so many of them that I am bit overwhelmed. My personal favourite is in the second semi, but he is doomed like Crista (Moldova) was. “Ako shvatim kasno” is a beautiful song and is among th best of the season, imo."

💞🥰😍

A dosadni su vala, strašno... Dobro je što su organizatori zabranili te raznorazne što se šunjaju i prenose probe, ove godine, bless them..

A zašto vam se ne dopada Fillari - "Posle mene", meni je tako dobar, jednostavan, ima dobar beat, čist onako elektro, ima malo i elemenata scandi pop, ne koketira sa nekim nepotrebnim etno delovima, malo je i dreamy onako, kao u noći, može da bude baš svetski, nadam se da ume da otpeva uživo to, ovako je dobar ravan vokal, dopada mi se i kad ide visoko, a i ispevavanja su prijatna.. Ima autotune, ali videćemo.. Ima neku jednostavnost, a opet tako zanimljivo.. :)

Hoćemo da ga čujemo uživo. Ja sam baš skeptičan na mnoge kako će zvučati.

@RIVER
Ih pa to uvek naravno, to sve treba podrobno čuti uživo.. Ali ovako mislim, deluje dobro, malo kao "Origami" ali "čistiji" nekako, jednostavniji, svedeniji, sviđa mi se što je straightforward, a opet ostavlja misterije malo, ima nešto kao da te vuče u tami...

Podseća me ovaj kraj pogotovu na BWO iz Švedske, ima malo i nazalno kao Martin Rolinaki kad peva, dopada mi se, baš da vidim kako će ukrase ove pop da izvede malo "elektrizovane", ima i vibrata tu na pojedinim rečima osetnog..

Status
Not open for further replies.
Back