Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa neki baš i nisu razumeli: 🤓😃

Francuski žiri za Konstry:

24
24
3
24
13

Islandski žiri za Konstry:

17
23
24
21
7

Češki žiri za Konstry:

20
18
16
11
22

Niuozemski žiri za Konstry:

20
15
17
21
21

Norveški žiri za Konstry:

23
24
10
24
24

!!! Latvijski žiri za Konstry: !!!

22
22
25
24
25

!!! Estonski žiri za Konstry:!!!

24
20
24
22
23

!!! Austrjskii žiri za Konstry: !!!

25
25
21
20
19

Jedna osoba u Makedonskom žiriju za Konstry: 🤣🤣🤣

2
2
2
24
1

🤓🤓😃😃

Treba obratiti pažnju u Šarenici na reakcije publike na pjesme, prošle godine su ljudi baš veseli bili uz Konstru i tapšali, sjećam se da sam se oduševio i njom i njima, odmah pokazivao svojima kući nastup.

Treba obratiti pažnju u Šarenici na reakcije publike na pjesme, prošle godine su ljudi baš veseli bili uz Konstru i tapšali, sjećam se da sam se oduševio i njom i njima, odmah pokazivao svojima kući nastup.
Hahahhaha pa oni su placeni da sede tu i tapšu🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: Mrm
@Majsta94

Joj jbt stvarno gde nađe Šarenicu, to skoro, pa kao da si se pozvao na publiku u "Zadruga narod pita"... 🤣

Šta mislite o Eegerovoj pesmi?
Tek sinoć je pažljivije i sa pažnjom poslušah, njegova cover slika sa medvedićima je užas (to mi je možda i odvlačilo pažnju), ali pesma baš mi je dobra, mračna i mistična, i mislim da sa odličnin nastupom može da rasturi (naravno, utisak će zavisiti od nastupa).
Iako još uvek ne znam poruke pesme, vidim neki spominju Svetog Savu u komentarima na yt, ali msm da nema veze sa njim ništa xD

Došlo je novo vreme, nova Srbija je pro-zapadna, pro-evropska i prijatelj Sjedinjenih Američkih Država, a ne Srborusija!

Šta mislite o Eegerovoj pesmi?
Tek sinoć je pažljivije i sa pažnjom poslušah, njegova cover slika sa medvedićima je užas (to mi je možda i odvlačilo pažnju), ali pesma baš mi je dobra, mračna i mistična, i mislim da sa odličnin nastupom može da rasturi (naravno, utisak će zavisiti od nastupa).
Iako još uvek ne znam poruke pesme, vidim neki spominju Svetog Savu u komentarima na yt, ali msm da nema veze sa njim ništa xD
Odlična, ja od starta stavio i opis, podršku i dao 9/10, tekst i najbolji zajedno za Egretom na celom festivalu..

Došlo je novo vreme, nova Srbija je pro-zapadna, pro-evropska i prijatelj Sjedinjenih Američkih Država, a ne Srborusija!
Ajde da vidimo Ukrajinski žiri i žiri baltičkih zemalja hoće nas iznad 20. mesta, do tada ne priznajem ništa.., 🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Back