Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ljudi nemojte pogresno da me shvatite ali se ovo mora reci: Sara Hurricane Afrika al’ ne Sandra i Zejna su vrlo dobar stih iliti token ako cemo jezikom komunikologije i korporativnog marketinga.

Sa njih dve -podvlacim, mimo konteksta samih pesama koje imaju, moze da se napravi opasna PR prica. Sami razlucite dalje.
Pametnom dosta.

Prosto su mi neverovatni ovi napadi od raznih forumasa samo zato jer nam je pesma Luke Blejka favorit. Kao, sta vas zabole ku*ac za koga navijamo, zasto ne saljemo takve pesme na fsc itd. Evo i da odgovorim, nije mi se pruzila prilika da posaljem tako nesto, a imam jednu pesmu na listi. Znale su pesme da mi cuce na listi i po 2-3 godine i da se ne uklope u neku temu, pogotovo u poslednje vreme kada su pravila sve zahtevnija.

double shot at love mish GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny

• Haha
Reactions: FFM
Jao Lanac mi je sve bolji. :D Mislim da mi je inicijalni šok bio jer sam očekivao nešto pitko poput Origamija, a ovo je totalno drugačije i kao što ste rekli - u njenom stilu. A opet pomešano sa ESC beatom. Dok mi je Origami nekako pitkiji ali krnj (zbog toga što je kratak, 2 min i kusur plus prazan uvod i zaključak od 20ak sekundi za 2.30... Ova pesma od početka od kraja ide nekud,. Iako nije toliko pitka, ne oseća se to krnje, već kompletno. Voleo bih da ostvari dobar rezultat da bi motivisala i afirmisane da se prijavljuju. Jer bukvalno sem nje i Frajli (da i Tijane D.) nema ih.

Šta znam. Ne mogu da ih upoređujem. Ali mi kida sve više!

I Filari i Ivona su mi sve bolji! Mislim da sam inicijalno bio zgranut koliko uptempo - elektronskih pesama imamo pa su mi se nekako anulirale. Od iznenađenja jer navikli smo na moćne balade, i etno elemente...

I mislim da će Džipsii biti bolji lajv mnogo svima jer je pesma ful ali se od efekta na glas zbog audio snimka jedva i čuje. Kad to očisti u lajv nastupu msm da će ljudi imati drugačiji utisak, jer je instrumental prilično opuštency.

Da li smeju da rade revampe sada za PzE?
Lično se nadam da će:
Anđa malo posenzualizovati melodiju
Savo izbaciti bespotrebne ESC momente (npr. moldavski saksofon i slovenske narikače)
Filip ubaciti više vazduha

E sad, kada bi se dosta menjalo:
Džipsi bi mogao da sredi drugu polovinu pesme (ide vajb na dole umesto na gore)
Filari da izbaci onaj kompjuterizovani muški glas koji se uopšte ne uklapa
Grand Duo da uzme pesmu iz 2020ih

Status
Not open for further replies.
Back