Na osnovu čega to možemo zaključiti? Par nastupa u kineskim klubovima?Pa Luka, za početak, na sceni ne izgleda kao Alisa u zemlji čuda. Nego vlada binom uzduž i popreko.
Pa on je u kineskom klubu pokazao više harizme od izgubljene Angelline u iskadriranom nastupu u dnevnoj sobi RTS-a. Ne terajte me da branim Luku, ne sviđa mi se pesma.Na osnovu čega to možemo zaključiti? Par nastupa u kineskim klubovima?
Nastup apsolutno nema smisla ocenjivati u ovom trenutku, jedino što možemo je da ocenjujemo pesme.
Ja recimo volim Angellininu pesmu i više nego Origami, ali njene šanse da ima pristojan nastup su jedino ako je mirna i bez koreografije. Videli smo onaj haos prošle godine kada je to kombinovala. Njoj dobra režija množe mnogo da podigne nastup, odnosno da ga iznese i nadam se da je pametna i da će se na to i osloniti.Nastup apsolutno nema smisla ocenjivati u ovom trenutku, jedino što možemo je da ocenjujemo pesme.
Meni je obrnuto, apsolutno obožavam pesmu, ali nema smisla da mu se pridaje nešto što još nismo videli.Pa on je u kineskom klubu pokazao više harizme od izgubljene Angelline u iskadriranom nastupu u dnevnoj sobi RTS-a. Ne terajte me da branim Luku, ne sviđa mi se pesma.![]()
Prošle godine smo gotovo svi bili saglasni da je želimo ponovo na PzE, ali kao autorku.U odbranu Anđeline, mislim da je ona pisala super pesme za PzE, ali da su mnogo bolje za druge pevače.