Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pošto znamo da učesnici čitaju ovaj forum i ja bih takođe savetovao Angellini da se drži plejbekova i spotova. :(

Poslije slušanja na putu na posao:
Filip 12
Princ 10
Savo 8
Zejna 7
Luka 6
Hurricane 5
Shy 4
Angelina 3
Talijani 2
Nađa 1

Pa Luka, za početak, na sceni ne izgleda kao Alisa u zemlji čuda. Nego vlada binom uzduž i popreko.
Na osnovu čega to možemo zaključiti? Par nastupa u kineskim klubovima?

Nastup apsolutno nema smisla ocenjivati u ovom trenutku, jedino što možemo je da ocenjujemo pesme.

Na osnovu čega to možemo zaključiti? Par nastupa u kineskim klubovima?

Nastup apsolutno nema smisla ocenjivati u ovom trenutku, jedino što možemo je da ocenjujemo pesme.
Pa on je u kineskom klubu pokazao više harizme od izgubljene Angelline u iskadriranom nastupu u dnevnoj sobi RTS-a. Ne terajte me da branim Luku, ne sviđa mi se pesma. :D

Ja recimo volim Angellininu pesmu i više nego Origami, ali njene šanse da ima pristojan nastup su jedino ako je mirna i bez koreografije. Videli smo onaj haos prošle godine kada je to kombinovala. Njoj dobra režija množe mnogo da podigne nastup, odnosno da ga iznese i nadam se da je pametna i da će se na to i osloniti.

Pa on je u kineskom klubu pokazao više harizme od izgubljene Angelline u iskadriranom nastupu u dnevnoj sobi RTS-a. Ne terajte me da branim Luku, ne sviđa mi se pesma. :D
Meni je obrnuto, apsolutno obožavam pesmu, ali nema smisla da mu se pridaje nešto što još nismo videli.

A uostalom logično je da će u kineskom klubu biti mali do nikakav pritisak, dok se Angellina u*rala za PZE, zbog čega je u ponajviše bio onakav nastup.

Sad je probila led, pa je i za očekivati da će sve to izgledati bolje.

U odbranu Anđeline, mislim da je ona pisala super pesme za PzE, ali da su mnogo bolje za druge pevače.
Verujem da ona može da dobro iznese pesmu koja je u njenom stilu - lagana, senzualna i sl.

Origami uopšte nije Angellina kao što smo već pričali, jako je usiljena pesma (da bude po ESC kriterijumima) i ne paše njenom senzibilitetu uopšte.

Sada je sa Lancom već druga priča.

Pa nastupala je ona prosle godine na jos nekim događajima i uvek bude blam. Pogledajte Music Week.

Najbolje bi bilo da uradi pesmu za Igora Simića, nešto u fazonu "Ples za rastanak"

Već mu je radila neku ziku

Status
Not open for further replies.
Back