MilanB
Ekspert
Vrlo lepo.

Vrlo lepo.
Naša Tejlor Svift.Potom se predstavila i Nađa Ordagić, koja će nastupiti sa pesmom "Moj prvi ožiljak na duši". Ima samo 17 godina, ali se ceo život bavi muzikom. Školuje se u muzičkoj školi "Petar Krančević" u Sremskoj Mitrovici na teorijskom odseku i solo pevanja. U pesmi su pomešane emocije, tuga i sreća. Do saradnje sa Kristinom je došlo tako šte se Nađa odazvala na Kristinin poziv na fejsbuku u kome je tražila mladog izvođača koji bi izveo njenu pesmu, pa joj je Nađa poslala neki demo snimak koji se Kristini dopao.
![]()
![]()
![]()
Ovako nesto je Grimes radilaMeni deluje da je "Samo mi se spava" pravljena po principu igrice, da se melodija bilduje kao nivoi dok ne dodje final boss ( evil smile pri kraju pesme, i nesto tipa "This ends now" sa tim evil glasom). Zelim da nastup ide u tom smeru, tipa da je zaglavljen u video igri (ono zbunjeno "Hello?") i onda prelazi nivoe i stejdz se menja za svaki nivo, i na kraju final boss battle sa laserima i hologramom (too much?) dok ide onaj dope instrumental. Kostim full alien pls!
Koliko god se meni ne dopada ideja da saljemo muske izvodjace, pesma ima najveci ESC potencijal.
I dalje se nadam da Hurricane razbiju tho.
Kakav je ovo tizerhttps://vm.tiktok.com/ZMY6GmKGU/ evo malog tizera kako će zvučati uživo
Ja nisam oduševljen njegovom diskografijom uopšte, ali sam se nadao da će napraviti nešto dobro za PZE, ali on izgleda stvarno ne zna da ubode pesmu ni za šta.Džipsii objavio novi spot