Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zejna, Filip, Hurricane, Luka, Savo, Nadja, pa i Princ, Angelina, Shy i Italijani su definitivno pretnja jedni drugima. Ove godine ne postoje izrazito jaki favoriti.

ZZZ je bukvalno LL 2. Ne želim da pobede, ali mogu da pobede. Favoriti su iako vama možda nisu.

Uraganke ce ziri da sarani Luku ce publika ako flopne nastup, znaci Filip ide sa pobednickim timom

I to je tačno, nastupi će ove godine igrati ključnu ulogu. Kao što niko nije mogao pretpostaviti da će Konstrakta pobediti perući ruke u lavoru, tako se može desiti da kreativan nastup i ove godine odnese prevagu, pogotovo što nema jasnih favorita i tog nekog "koncepta" koji je imala Konstry.

Isto tako može i publika nekog da sarani😃 Italijani će verovatno dobiti dobre poene žirija, ali od publike teško i 2 poena da dobiju

Pa Luku možda publika sahrani iako nastup bude sijao. Poznat je ljudima kao Thea Devy otprilike. 😂

Meni je za sad sve ovo oko Luke nagrada Sara Jo - hajp koji postoji među fanicama na Tviteru i na forumu.

Nađa bi morala da ima neki fantastičan i do sad neviđen nastup na ESC-u. Kao što je Snap nastup bio do tad neviđen. Da stoji u mestu sa gitarom i da peva ispadanje kao kuća.

Za PzE sam joj osmislio onaj slide show slika na ekranima, znači na ESC-u bi morale prave fotografije, neka fora mora da postoji tu. :D

Ali svakako mislim da se ona bori za lep plasman na PzE, ima boljih izbora jednostavno.
A meni je ta fora sa gitarom i nonsalantnom odecom bas u duhu pesme i super joj stoji.

Status
Not open for further replies.
Back