Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kad smo kod Zorje meni čak ne bi smetalo ni njeno ponašanje kad bi se pojavila sa dostojnom pesmom. Ne znam zašto insistira na samom etnu kad smo je mi u ZG svi zavoleli zbog njenog izvođenja ROK pesama. Kad bi se malo igrala sa žanrovima i napravila nešto interesantno stvarno bi mogla biti dobra za ESC, ali da neko drugo radi produkciju.

Zorja, tvoj muž ti nije prijatelj!

Pa Zorja je kao Balkanika. Nije za radio. Ja ni Balkaniku ni Nevenu nigde nisam cuo.

Doduse ne znam ni gde cemo cuti Luku ako pobedi.

Pa Zorja je kao Balkanika. Nije za radio. Ja ni Balkaniku ni Nevenu nigde nisam cuo.

Doduse ne znam ni gde cemo cuti Luku ako pobedi.
Za Balkaniku ne znam, ali Nevena je bila isto ovo radioS/hitFM
A Luka isto na ove dve i bg202 će biti
2021 bg202 poludela, konstantno italijani i finci iz te godine su se vrteli

Lepo je što se svi oni vrte po radiju, ali ništa od toga nije hit ili hitić sem Konstrakte, Sare, Hurricane 2x i Angelline...
obrovac-medicinska.gif

Ovaj Hercenšlus skroz podseća na Detour - "Master Blaster" koji je bio treći na Dori.

Dakle ustanovljeno je da je Hercenšlus trebao da se prijavi na Doru, a ne PZE :ROFLMAO:

Kad smo kod Zorje meni čak ne bi smetalo ni njeno ponašanje kad bi se pojavila sa dostojnom pesmom. Ne znam zašto insistira na samom etnu kad smo je mi u ZG svi zavoleli zbog njenog izvođenja ROK pesama. Kad bi se malo igrala sa žanrovima i napravila nešto interesantno stvarno bi mogla biti dobra za ESC, ali da neko drugo radi produkciju.

Meni se dopala u pesmi "Lavine" sa Sunčanih skala..

iz izveštaja se vidi da je PzE (uz novogodišnji program) jedini program koji zabavna redakcija RTS samostalno producira
Kako samostalno ako im je Skymusic radio scenu?
U smislu da se Skymusic vodi samo kao dobavljač?

Ili to znači da sad rade i scenu sami?
Ako rade sami, tu bi mogle biti znatne uštede u odnosu na prethodnu godinu...

Meni se dopala u pesmi "Lavine" sa Sunčanih skala..
Pa kad je nije radio njen muž 🤣
Pa jedina dobra pesma koju je i radila sa mužem je Zorja, ona prva za onaj rijaliti show je pakao, a ona posle je onako, mada je cela pesma copy paste pesme Bling Bling od Noe Kirel.

Zvuci kao da zeliš da cujes da Zorja peva pesmu Duo Granda 😬

Zimi Zumi Zami - 500.000👍👍👍
(Bez ijedne placene reklame i kupljenih pregleda

Status
Not open for further replies.
Back