kasno inga na Kosovo stižeMozda sam lud ali meni se ova pesma sve vise svidja. Da se takmici na portugalskom nf sigurno bi pobedila, ovako verovatno nece ni do finala da dodje.
Konačno se buditeSuper je Egret. Da imamo imidž Portugalije fanice bi pobesnele za tom pesmom.
Speak for yourself, ja se i dalje nadam revampu pesme i top nastupu.Dzipsii ne moze da flopne jer se od njega nista i ne ocekuje lol
Pa oni su svi vrlo udruzeni i koordinisani jos od kad je Djilas postao gospodin Djilas nakon izbora.Svi su se udružili u ovoj aferi,
Je istina je. Ko nas je kleo pred žirijem nije nas štedeo.Aj što nemamo imidž Portugalije među fanovima, nego što je Egret jury bait varijanta, a za nas to nema smisla da šaljemo, sve i da postoji žiri u polufinalima ove godine. Tvt gerila je (na sreću ili nažalost) naš jedini put za sada, a ove godine posebno.
A i meni je ovako baš fina Egretova pesma, znatno mi je bolja od Nađine recimo, ali nisu mi među favoritima nijedno.
Ovo stoji, i šteta što jedno takvo bitno i validno pitanje i problem (angažovanje spoljnih produkcija za razne druge sadržaje iza kojih zapravo stoje zaposleni na RTS-u, i nedovoljna kontrola i preciznost finansijskog poslovanja RTS-a i gde se više ne zna ko je za šta odgovoran i nadležan u sivoj zoni poslovanja kod nas često i opskurne preduzetne kategorije zvane javni servis) pokreću politički posađeni botovi sa jasno nam je kojim ciljem.U sustini jedan mutan lik i očigledno doveden tu da disciplinuje RTS.
Vise je Mia Dimsic za siromasne nego Rosa LinDa se oglasim i danas
Nadja = srpska Rosa Lin
Ko se slazem nek napise AMIN u komentarima![]()
Ovaj rintintin je tako odmeren i elokventan, da bi mogao da mi lagano proda najludju teoriju zavere a ja bih samo klimao glavom Jeste, jeste, tako je, da.
A on covek prica npr. o ljudima gusterima koji drze Obrenovac pod opsadom jer je tamo kapija vremena.
![]()