Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Neko na koga tipujem da dobro da vlada scenom je Dzipsii.

Mislim da se standardno raspasti Angelina lol
Angellina stvarno ima muda ako će dve godine za redom da ide da se raspadne lol

Dzipsii i Baloš će biti dobri, tu nema šta. Ivona i Boris imaju sad iskustva, tako da i oni mislim da će biti bolji nego prošli put.

• Like
Reactions: FFM
Tako sam od Sare očekivao prošle godine neku proširenu realnost. 😂

Inace msm da se nekako Angelina skroz oladila jer su reakcije na pesmu mlake :(

Slabo sta objavljuje za pesmu, secam se da je prošle godine bila mnogo euforicnija.

Slabo sta objavljuje za pesmu, secam se da je prošle godine bila mnogo euforicnija.
Pa i rekla je da ne očekuje ništa ove godine, baš mi žao što joj je refren onako slab, ostalo je ok

ubiše je u pojam baš, žao mi je

sad iz njene perspektive moguće da razmišlja da uopšte nije ni trebala da se prijavljuje

mada ja ne verujem da će završiti užas, sad bih se kladio da će biti top 5 na PZE.

Slabo se nešto komentariše Ivonina pesma, realno ima solidan paket. Nije za ESC, ali svakako produkcijski dosta bolje nego prošle godine.

Biće zanimljivo kako će da ispuni pesmu koreografijom s obzirom da pola pesme ide matrica bez teksta lol

Pa i rekla je da ne očekuje ništa ove godine, baš mi žao što joj je refren onako slab, ostalo je ok
Najavljivala je nešto vanvremenski, ma čudooo nevidjeno, tekst goriii ljudiii moji, nisam mogla da dočekam da je čujete...a sad kad čujem ono njeno polumrtvo izgovaranje reči ,,Lanac", pa još ga onako mrtva ladna bestidno i ponovi par puta, 🤨 ko da srce israla a dušu i nema uopšte, e odmah dobijem nagon da se us*rem a minimum da pr*nem onako sočno. 🥸
More majke im ga lažljive... 😡 gori njoj malo niže pa nas ovde našla da pali ceo januar. Za mrtvilo, sem kao autoru, zabraniti joj dalje učešće na PZE. Da mogu umesto Olivere nju bi prvu strpao u zatvor za laganje i loženje članova OGAE foruma.

Meni nekako Ivonina pesma suplja produkcijski kao demo.

Da je ovo Beovizija 2019 rekli bismo da je moderna pesma lol ali sad mi je slabija.
imam utisak da njena pesma uz dobre vizuale u pozadini može baš da vozi.

Ako scena bude samo sa njom koja se leluja piši propalo.

ko da srce israla a dušu i nema uopšte, e odmah dobijem nagon da se us*rem a minimum da pr*nem onako sočno. 🥸
😂😂😂

Ma Angellina nema harizmu ni cvonjka... I ova karijera koja joj se desila je pod uticajem konstantnog forsiranja u AmiG show-u

Status
Not open for further replies.
Back