Angellina stvarno ima muda ako će dve godine za redom da ide da se raspadne lolNeko na koga tipujem da dobro da vlada scenom je Dzipsii.
Mislim da se standardno raspasti Angelina lol
Zbog ove objave imam neki osecaj da je koncept Lukovog nastupa da je on u video igrici hah.
Plus je pričao kako je mnogo igrao igrice tokom korone i kao to ga inspirisalo.
View attachment 3973
Pa i rekla je da ne očekuje ništa ove godine, baš mi žao što joj je refren onako slab, ostalo je okInace msm da se nekako Angelina skroz oladila jer su reakcije na pesmu mlake
Slabo sta objavljuje za pesmu, secam se da je prošle godine bila mnogo euforicnija.
ubiše je u pojam baš, žao mi jeInace msm da se nekako Angelina skroz oladila jer su reakcije na pesmu mlake
Slabo sta objavljuje za pesmu, secam se da je prošle godine bila mnogo euforicnija.
Najavljivala je nešto vanvremenski, ma čudooo nevidjeno, tekst goriii ljudiii moji, nisam mogla da dočekam da je čujete...a sad kad čujem ono njeno polumrtvo izgovaranje reči ,,Lanac", pa još ga onako mrtva ladna bestidno i ponovi par puta,Pa i rekla je da ne očekuje ništa ove godine, baš mi žao što joj je refren onako slab, ostalo je ok
imam utisak da njena pesma uz dobre vizuale u pozadini može baš da vozi.Meni nekako Ivonina pesma suplja produkcijski kao demo.
Da je ovo Beovizija 2019 rekli bismo da je moderna pesma lol ali sad mi je slabija.
ko da srce israla a dušu i nema uopšte, e odmah dobijem nagon da se us*rem a minimum da pr*nem onako sočno.![]()