Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Msm ako ćemo vec BOP tu je Savo, ima mnogo zarazniji refren nego bum bum bem bem i vidi se da ce da pogine za nastup tako da ono.

Jos kao antikapitalisticka pesma pa cemo imati SNAZNU PORUKU.

Zejnina pesma je od brzih ubedljivo najslabija i to je tako.

'Ajde otvarajte forumsko glasanje više dok ne počne diskusija da li nam je Joker Out konkurencija ako pošaljemo onog Žljahora.

Meni je baš Savova pesma najslabija od bržih. Nije mi toliko ogavna, ali mi se ne sviđa. Videćemo i taj do sada neviđeni nastup.

Možda Savo ošuri i pokida nastupom, ako bude tako, neka ide, momak se baš trudi, ali ovako kao pjesma sama po sebi, Rumba bi digla cijelu arenu i tapšanje i reakcija publike kapiram da bi bila negdje blizu one Bojanine na koju se naježim i kad pomislim

Ajd da pitam nešto 🤣 .. Da li će se znati ko je u toj komisiji koja je izabrale ove 32 pesme?
Kebina pesma koju je poslao za pze definitivno nije za evroviziju, ali i dalje mi izaziva neku reakciju u odnosu na 2-3 pesme koje su prošle konkurs, a i Keba je poznato ime, makar i na to da su mu dali da prođe. (Pritom i on je na svakakve načine povezan sa uticajnim ljudima)
Tek sam skoro video da ima vanbračno dete i brdo nerešenih računa sa Ljiljanom Jorgovanović (koja je napisala brojne hitove), pa da li je ona možda krivac jer ga nema na festivalu?xD

Ma već je to sređeno, dodaje se još 15 sekundi teksta za Liverpul i lagano

Tu se slažem, ali da li iko može zamisliti neki drugi tekst u njenom refrenu? Ja iskreno ne.

Mada meni je pobeda Zejne isto nemoguća, kupuje preglede kao Saska Janks, vrišti nesigurnost iz nje. Ziriju ce pesma biti banalna kao Zimi zami zum i ide na dno.

Moram da priznam da je Prinčeva pesma počela da mi se sviđa

Doduše još uvek sam mišljenja da je to samo za lokalnu upotrebu.

Ajd da pitam nešto 🤣
Cut It Out Reaction GIF by CBS

Ajd da pitam nešto 🤣 .. Da li će se znati ko je u toj komisiji koja je izabrale ove 32 pesme?
Kebina pesma koju je poslao za pze definitivno nije za evroviziju, ali i dalje mi izaziva neku reakciju u odnosu na 2-3 pesme koje su prošle konkurs, a i Keba je poznato ime, makar i na to da su mu dali da prođe. (Pritom i on je na svakakve načine povezan sa uticajnim ljudima)
odslušah pesmu, jasno mi je zašto nije prošao

mada mogli su njega umesto repetativnog Baneta Lalića ili one Graićeve balade za Igora Stanojevića čisto da festival dobije na gledanosti još malo

Status
Not open for further replies.
Back