Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Postojao je forumas petar11???

Elem, šta je bilo sa onim steVe? Zašto nikad nismo obavešteni kad neko dobije zabranu, na prošlom forumu je uvek redovno bilo obaveštavano o svemu

Pa objektivno govoreći , obzirom da su im posle rezultati bili mediokritetski.

Evo ga, direktno preko puta RTS-a u Košutnjaku. :D

30v23Vq.jpg
Ne širite dezinformacije. Sada je 21:09, ovde je jasno kao dan da je dan na fotografiji.

Grade nuklearni reaktor!!! ☠️☠️☠️ top secret!!!
#heštegsamoMilošzna

Objektivno govoreći, admini nisu dužni da se pravdaju nikome. Lol.

• Like
Reactions: FFM
Strpite se još malo...
Informacije molim, nemamo mi strpljenje više a nismo ni švabe, no, nooo. 🥸
Vidiš da smo postali nervozni ko žene pred ciklus. U suprotnom, objava rata vam sledi 😡 a ja dolazim lično sa mojega 🚜 . Ima da vas 🔥 breee. 😁

Pa vala ružno je brisati ako je nešto procurelo. Istina ili nije. Nije ovo RTSov forum, nego fanova.

I još ono, smirite se, strpite se, sačekajte (ja znam sve a vi ne u ta ta ta ta, tonom). Zrelo za "admine". Na kraju dana me bude i žao, jer mene interesuju mnoge druge stvari, i ne libim se da uživam u njima. Samo ovde se prodaje neki fanšou, koga realno pre tv premijere proprati aj daj bože 200-300 ljudi u zemlji, kao da je Melodifestivalen (još gore neka Marvelova franšiza)... ✌️

Po meni postoje dve moguće varijante zašto RTS krije detalje oko PzE kao zmija noge:

1. Spremili su giga-spektakl i sad to čuvaju kao iznenađenje za gledaoce, da bude WOW efekat.

2. Nešto su ozbiljno zasrali i sad se trude da saniraju štetu kako bi to izgledalo barem pristojno, a ne žele da detalji mogućeg fijaska isplivaju u javnost

Pa ne znam kakav giga spektakl moze u studiju 8. Ono kao prosle godine ce biti otprilike

Voleli bismo ovo prvo, molim.
Da je to neko drugi onda ne bih ni razmišljao o mogućim scenarijima, ali pošto je to RTS onda ovo bukvalno može da bude bilo šta između "wow kakav šou" i "Bože me sakloni".

Ahahah, bukvalno se vidi i na Jutjubu. Rad kamere 2020. kao da radio SVT u poređenju sa 2022.

Status
Not open for further replies.
Back