Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta mislite bi li se on prijavio da se takmiči na PZE?

Rekao je da ima 7-8 za top 5.
Svi oni kazu da imaju ludilo i nikad vidjene pesme.
Joksimovic nije imao hit skoro 10 godina. Moguce da ima neke vanvremenske balade, a da se sada posvetio razvijanju licnog biznisa, a moguce i da su mu balade u rangu Hej Habibi - sjajne za proslu deceniju.

Nije u redu porediti njega sa drugim ljudima koji svašta nešto "tvrde". Čovjek više ne snima što ne znači da je izgubio talenat, i dok ne flopne možemo mu biti zahvalni za pola top 10 rezultata koje je Srbija imala. 2012. su mu pojedini "stručnjaci" ovde na forumu predviđali totalni potop, da će ga uništiti Kuula dečkić i Pastora Soler, pa i Albanka...a znamo kako je završilo. A porediti njega i Bačića je tek posebno nesuvislo.

Njegov generalni talenat je neupitan, to definitivno, ono što je (meni) upitno je koliko je on uspeo da ostane u koraku sa muzikom današnjice.
Hajde ugrišću se za jezik, imao je 2 hita u poslednjih 5 godina, ali su oba u duhu ranijih godina.

Prosto ne mogu Joksimovica da otpisem sve dok ne flopne. On je cak i Crnu Goru doveo blizu top 10 i to u jednom od najjacih finala u poslednjih deset godina.

Obozavam sto je Balos fan, doslovno jedan od nas, mozda ima i nalog i ponekad nesto pise, ali se to ne zna 😁

Prosto ne mogu Joksimovica da otpisem sve dok ne flopne. On je cak i Crnu Goru doveo blizu top 10 i to u jednom od najjacih finala u poslednjih deset godina.

Obozavam sto je Balos fan, doslovno jedan od nas, mozda ima i nalog i ponekad nesto pise, ali se to ne zna 😁
Da je tu pesmu imala Srbija bio bi top 10 plasman...! Možda 7- 9 mesto!

Željko je rekao da neće više ići kao pjevač, a kao autor vrlo rado. Malo mi je čudno što niko nije kupio njegovu pjesmu za neku od PZE.

Meni deluje da se Nova S vise trudi oko predstavljanja kandidata nego sam RTS. Kad dodju na RTS nekako kao da ih pokupe sa ulice i onda njih troje, cetvoro stave zajedno u Sarenicu, Jutarnji itd. Na Novoj se svakome posvete posebno :)
Vidi se da je ovaj voditelj fan i da sve prati.
Ne znam da li RTS ima takvog voditelja koji bi mogao da vodi duži intervju sa učesnicima...

Status
Not open for further replies.
Back