Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Luka ide od samouvjerenog do nesigurnog samo iz razloga jer je fejk i pokušava bilo kojim načinom privući pažnju na sebe. Malo ću grmiti kako sam iznad svega, pa ću malo izigravati podrum žrtvicu. Bukvalno se ponaša kao da ga je rodila Jelena Karleuša. Jedan dan: "Ja sam majka, udarate mi na porodicu." Drugi dan:"Nabijem vas sve na kurac, mrš svi."
Sve se slazem ali ne vidim to kao negativno haha

I ja sam imao negativan stav po pitanju onog njegovog ranijeg intervjua, ali realnost je da dečko ima potencijalno najbolji paket za ESC. I tu treba da se zaustavimo, jer svaka dalja razglabanja po pitanju analize njegove ličnosti, psihe, ponašanja itd. nisu relevantna za ono što je zapravo suština - a to su pesma i nastup.

Ni ja. Ako Luka bude zaista najbolji što se tiče nastupa, imaćemo jakog predstavnika. Zasmetalo mi je što je pljuckao al Bože moj.
Pljuckao je i Princ pa mu se nešto i ne uzima za zlo. Šta sad, pogreše ljudi, "kiselo je grožđe", pa promene ploču kad su usred takmičenja, sasvim logično.

➡️ YouTube LISTA GLEDANOSTI - 19. februar

sXx6ljd.jpg

Uspon Lukea Blacka pratimo od početka karijere i, verujte nam, najmanja stvar koju Luke može da izvede je to da ode na Evroviziju i ostvari dobar rezultat. Bio je prvi domaći solo artist koji je potpisao za najveću izdavačku kuću na svetu, Universal music. Taj isti RTS-ov tim je mladog kantautora vrbovao još u doba singla "Demons" ali život uvek ima bolju ideju i čekalo se da Luke svoje sjajne tekstove zamasti produkcijom kakvu konačno ima u pesmi "Samo mi se spava." Sada, nakon nekoliko godina kaljenja u Londonu, naš favorit je spreman.
Uostalom, voleli ste Konstraktu? E, pa ovo je Konstraktin štićenik za ovu godinu. Izvolite podržite.
https://www.mjuznews.com/domaca-scena/luke-black-je-nas-favorit-u-trci-za-mesto-na-evroviziji

Zanimljivo mi je da neko drugi radi sa strancima nastup pricao bi na sva usta kako ce biti ludilo(npr Princ sto prica) a Luke samo cuti i kao glumi blentu a garant se sprema ozbiljno.

Konstraktina strategija. Slusajte kako je ona najavljivala nastup u ono malo intervjua sto je dala pred PZE22.

Zanimljivo mi je da neko drugi radi sa strancima nastup pricao bi na sva usta kako ce biti ludilo(npr Princ sto prica) a Luke samo cuti i kao glumi blentu a garant se sprema ozbiljno.

Konstraktina strategija. Slusajte kako je ona najavljivala nastup u ono malo intervjua sto je dala pred PZE22.
Od Konstrakte i Zemlje gruva samo pametne savete je mogao da dobije a najbitniji je da ne bude pretenciozan vec samo umeren. Poslušao, izgleda. I da ne pobedi ove godine, 😭verujem da ce kao autor neke naredne srpske pesme, napraviti super rezultat za Srbiju. Kreativan je a svakog pravog i vrhunskog kreativca u bilo kojoj umetnosti prati epitet čudaka.

Status
Not open for further replies.
Back