Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Informer sad direktno sere po PZE i tvrdi da je Olivera bacila 250 000 evra na ovo.

Uzas.
A koga to Informer hvali sem Vučića?
To je dezinformer na čelu sa onim Vučićevićem koji AV-u ne izlazi iz dup*ta.
Supozitorija obična na čelu trač režimske ,,novine".

Ja ne znam kako taj Informer jos uvek posluje i kako im racuni nisu u blokadi, kada nema ko ih nije tuzio, od opozicije, kompanija, drugih medija, poznatih licnosti itd.
Nista nije presudjeno u njihovu korist nikada, ali dzaba sve to kada ih drzava pokriva, cak i nakon onog intervjua sa silovateljem, gade mi se :sick:

Država ih čuva, a bolje da vam ne pričam kakve se benefite imaju Vučićević i Mitrović jer rade za vlast. U svakom slučaju 🤢

Ma mene zabole sto seru, ali očigledno im RTS smeta i zele da ga rasture totalno, plus im smeta sto su gledaniji od Pinka.

RTS ima milion mana ali je i dalje najozbiljnija TV sa nacionalnom frekvencijom gde nekad nesto anti SNS moze da procuri. A ovim olosima je i to previse.

Najgore je sto dobijaju masne pare iz budzeta kao nagradu za sve te bljuvotine sto pisu

Dobrodošla. Ja sam takođe zaluđen scenom, ekranima, svetlima, itd. :D
Hvala. :)
Najteže mi izgleda smisliti nastup za mog sugradjanina Baloša. Brza pesma sa mnogo promena, iz brzog u brže i obrnuto. To igrači ne mogu ispatiti.
Grafika i svetlo treba da isprate ritam pesme, a da to ne deluje shizofreno. Pada mi na pamet promena svetla u ritmu semafora u refrenu kada peva Novi plan, drugi san. U svakom slučaju svetlo u dve boje; jedna za staro, jedno za novi plan.
Ali, on ima vrhunski tim, pa će valjda smisliti nastup bolji od mog predloga. Ali, ni ini mu ne mogu pomoći kada treba izgovoriti sve reči kad počne ono "Uvek kada dodje, nikako da prodje". Bog i Hitna sa bocom kiseonika neka su mu u pomoći.

A sad je vreme na novo uragansko izdanje Muzičkog kaladonta!

MUZIČKI KALADONT: Hurricane peva domaće hitove

Volim što ovaj forum ove godine, poučen svim mogućim i nemogućim ranijim iskustvima, ~zna za jadac~, pa je sad svako loženje na bilo koga i bilo šta umereno i razumno i sa raznim vrstama imanja rezervi prema svemu :geek:

Status
Not open for further replies.
Back