Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja još odbijam da poverujem da ovo postoji. Zašto? Ko im je rekao da je ovo dobro? Koja je svrha? Blamaža neviđenih razmera.

Verovatno njihova prepametna menazderka Ana koja je proslom sastavu zakazivala gostovanja u blamantnim emisijama po Pinku i Hepiju, ono pored njih bukvalno sedeli Palma i Seselj u jednoj emisiji. Ljudi jednostavno ne znaju da vode ovu grupu i to je to...

Ma šala mala, komentar se odnosio na Borisovu jadikovku sa storija.

Mada, interesantno je znati da učesnici PzE prate forum. Ne smem ni da zamislim šta je Luka pomislio kad smo pre neki dan diskutovali o njemu, analiza ličnosti kakvu ne može uraditi ni Institut za psihologiju.
Molim lepo, nije da nismo edukovani. Plus radni staž. Na institutima su naučnici teoretičari, koji analizu ne bi završili ni za PZE 25. Prave analize se rade u ordinacijama, a ne Institutima za psihologiju.
Osim toga, Luku ni jedan forum ne voli više od našeg. A volimo i ove druge učesnike. I zato što želimo da budu što srećniji svojim nastupima, svojim zapažanjima samo im pomažemo.

Hot take: ne mora svaka pesma da ima dubokoumnu poruku, a naročito ne brza pesma. Ok je da bop ima jednostavan tekst i da se poručuje ono o čemu se peva jednosmisleno. Aman.

Pa nije hot take, upravo je problem što se one ponašaju kao da je pesma neka "dubokoumna poruka o univerzumu".

Mogle su samo da budu u fazonu kao Zejna i Ivona, "pesma nema nikakvu poruku osim da đuskaš lol"
Pa nije, ali kao da jeste jer se u ESC kontekstu nonstop vade neke poruke i u najobičnijim tekstovima. ☠️

Simpa su devojke ali mi je zao sto pocinju svoju karijeru ovako, raskinuce one ugovore i pre vremena jer nema ko ozbiljno da radi sa njima. Premda ZZZ nije losa pesma, ali to ce biti verovatno njihov maksimalni domet, kao i originalnoj postavi sa Favorito/Avantura, sve posle toga prosek ili ispod proseka.
Posle hajpa oko Evrovizije nije imao ko ni da im uradi dobru pesmu, spekulisalo se stalno o raspadu grupe, samo na taj nacin su odrzavali popularnost...

Kako misliš maksimalni domet kad je pjesma megaflop? To jedino može biti Poljupci u zoru koja im je dosad najbolja pjesma i jedini hit.

Pa nije, ali kao da jeste jer se u ESC kontekstu nonstop vade neke poruke i u najobičnijim tekstovima. ☠️
A ono, ko je kriv izvođačima/menadžerima što osećaju pritisak da mora pesma da im ima koncept simboliku i značenje. To bukvalno ne mora nit im mi tražimo, to je do njih što misle da to MORA da se isporuči pa će da crknu dok ga ne izmisle i ne isporuče, pa makar bilo i bez ikakve poente i probijalo sve granice pretencioznosti i krindža.
Skroz je legitimno pa i slatko napraviti pesmu koja ne poručuje ništa specijalno i (samo) šalje dobar vajb i tako je i objasniti, ali "videla žaba da se konji potkivaju pa digla i ona nogu".

Simpa su devojke ali mi je zao sto pocinju svoju karijeru ovako, raskinuce one ugovore i pre vremena jer nema ko ozbiljno da radi sa njima. Premda ZZZ nije losa pesma, ali to ce biti verovatno njihov maksimalni domet, kao i originalnoj postavi sa Favorito/Avantura, sve posle toga prosek ili ispod proseka.
Posle hajpa oko Evrovizije nije imao ko ni da im uradi dobru pesmu, spekulisalo se stalno o raspadu grupe, samo na taj nacin su odrzavali popularnost...
Hurricane 1.0 bukvalno jednu dobru pesmu nisu imale nakon ESC. ☠️

Juče sam na autobuskoj stanici u Požeškoj, OŠ "Josif Pančić", video Stefana Shy.. 😄 Ne znam ni da li bih ga i prepoznao, da nije kod Petra na avataru..

Status
Not open for further replies.
Back