Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne znam šta je čudno, ruku dajem da bar trećina takmičara s vremena na vreme upali forum da pročita par komentara.

Realno ovo je jedino mesto gde se o temi PZE priča opširno, na twitteru par opsesivnih likova, ali ovde je jedino gde ima baš širi spektar ljudi. Konkurencija jedino forum.hr i ana.rs lol

Svašta ste lijepog napisali dok me nije bilo. Večeras ste baš bili interesantni. Inače imam osjećaj da će pobijediti neko ko neće pobijediti ni kod žirija ni kod publike i da će taj neko biti Luka.

Plus sto forum nije kao forum.hr koji je radioaktivan i svakog učesnika bi naterao na samoubistvo da ovo cita

Ovde vlada pozitivna atmosfera i voršipovanje Olivere Kovačević hehe

Hvalimo kada treba, a i pljujemo kada treba ali uvek jer zelimo najbolje!

Predaja nikada nije bila opcija! Zivela Srbija! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Svašta ste lijepog napisali dok me nije bilo. Večeras ste baš bili interesantni. Inače imam osjećaj da će pobijediti neko ko neće pobijediti ni kod žirija ni kod publike i da će taj neko biti Luka.
Ko bi po tom scenariju osvojio 12 od zirija, bas mi je tesko da zamislim. Mozda Zejna?

Najprogresivnija Srbija - u trci za pobedu čačansko-pakistanski gejevi, Romi, Romi gejevi, muslimani, crnci, ...

Polako ali siguhrno idemo ka Evhropskoj Uniji
Što se Roma tiče, zanimljivo mi je da su svi u drugom polufinalu, i Zejna i Džipsi i Grandov duo...

Bilo bi lepo da neko donese romsku zastavu i da se zajedno slikaju :love:

Pa ja se nadam da ne doživljavaju lično sve što pišemo.

Bar smo Nađu nahvalili i ima puno ljubavi odavde za nju.

Ko bi po tom scenariju osvojio 12 od zirija, bas mi je tesko da zamislim. Mozda Zejna?
Vrte mi se po glavi neka imena, ali nisam siguran još. Ako bude starijih članova žirija Luka neće pobijediti 100%.

Status
Not open for further replies.
Back