Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
ali zamislite da je koreografija da one stvarno igraju zimi zami zum lol
Moj komentar za hurricane kad su izašle PZE pesme:

"Prelepa je stvarno Stefane, jako sam iznenađen pozitivno, evo sad sam je pustio, ima tako dobre afričke elemente sa bubnjevuma.. A kad pevaju Zumi zimi zami zamišljam decu kako igraju nekakvu igricu tog tipa na plaži u Istočnoj Africi.. Prepuna je šarma ova pesma.."
🤭🤭😂

Mrm jedini primetio da pesma ima afričke elemente, a takva će biti i koreografija.

• Wow
Reactions: Mrm
Ma meni je pesma možda čak i bolja od HLV i LL, ali kao ceo paket zajedno sa starom postavom LL je opet najbolja od te 3. Tekst je jedino mega cringe i to je najveća mana cele pesme, a njima je najveći problem što su se pojavile u godini kad ima bar 5 pesama koje su bolji izbor za ESC od njih.

Koreo za ZZZ

zorica-markovic.gif

Nema toga u Hjurilendu. One su virtuelna (vanzemaljska) bića čija se energija spaja sa Zemljanima koji će da vibriraju u ritmu njihove pesme i bivaju ispunjeni uraganskom energijom.

To je samo jedan od načina za tumačenje. ☝️

Ovako nešto priželjkujete' :eek:

Ovo je glavna zabavno muzička emisija RTV i ima nekakvu scenu, ali druge su sa istom scenom i koncepcijom od početka emitovanja.
Nema te tehnike i studija koja može da nadomesti nedostatak kreativnosti. Da neki voditelji i gosti nisu osedeli ili dobili koji kilogram ne znam da li bih znala da gledam zabavnu emisiju iz 1984.godine ili 2022.godine.
U globalu RTV, možda, i ima bolji program od RTS, ali zabavno muzički program je izgubljen u prošlom veku, a i tad je bio loš.

Ovako nešto priželjkujete' :eek:

Ovo je glavna zabavno muzička emisija RTV i ima nekakvu scenu, ali druge su sa istom scenom i koncepcijom od početka emitovanja.
Nema te tehnike i studija koja može da nadomesti nedostatak kreativnosti. Da neki voditelji i gosti nisu osedeli ili dobili koji kilogram ne znam da li bih znala da gledam zabavnu emisiju iz 1984.godine ili 2022.godine.
U globalu RTV, možda, i ima bolji program od RTS, ali zabavno muzički program je izgubljen u prošlom veku, a i tad je bio loš.
Pa nije loša ova scena?

Status
Not open for further replies.
Back