Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta mislite da li Egret može i 12 poena od PZE žirija u polufinalu, ako interpretacija bude odlična?
O tome sam bas razmisljala. Zavisi ko sedi u ziriju, mislim da bi mogao makar od 1 clana dobiti 12 ili 10. Naravno, ako ne bude vecina clanova tipa Neda Ukraden, a nadam se da ne. Isto vazi za Luku, super progresivna pesma, ako sedi u ziriju slageras ili polufolkler iz proslog veka, dobija, od te osobe nazalost, 0.

Mozda Jelena Tomasevic bude clan zirija, prosle godine su je valjda zvali ali je odbila jer je poznavala nekoliko takmicara

Ljuuuudi, piše Grk:

"Serbian Jesus is second song to surpass 1M views from Pezma. I wonder if half of those and for rumba are from Greek people over 30 years old for nostalgia 😂"

Kako sad da se izvučem, da ne kažem da kupuju preglede i da nisu 30+ old Greeks?? 😱😱😭

Pomagajte... 🙏

Nisam siguran da će" Yes, yes 😃👌" da pije vodu i ovaj put... 🤔

Spapasavajte reputaciju PeZZZZme... 🤭

Kaži da je u Srbiji popularna rumba, igra se na časovima fizičkog vaspitanja, a o tradicionalnoj muzici i sevdahu, kao i primesama istočnjačkog melosa ne treba trošiti reči, ona je popularna kod ljudi od 7 do 107.

Filip Žmaher večeras kod Ivanovića 🙂

Screenshot_20230224_172010.webp

Bolje da je posvetio paznju mladim i talentovanim devojkama koje se griluju za sredu, taman da cela Srbija cuje pricu kako je nastala Zumi Zimi Zami

Last edited:
Ne pišem često ovde, ali čitam redovno… i ovih dana kada god pročitam Erget imam ovaj klip u glavi

Status
Not open for further replies.
Back