Svoje neću, tuđe ne diram,Sude joj zasto sto voli svoje voli najvise...
To ti je sad skoro prevaziđeno svuda, pa i na Evroviziji, iako lično volim kada pevaju uživo, naročito ako se već pojave na sceni..da li će imati uživo back vokale?
Ne, to nije prevaziđeno, to je samo izbačeno na ESC, a da je prevaziđeno pa neće baš biti..To ti je sad skoro prevaziđeno svuda, pa i na Evroviziji, iako lično volim kada pevaju uživo, naročito ako se već pojave na sceni.
Ima dosta instrumentala, ne znam sta bi luke radio za to vreme. Mene zanima sta ce on raditi dok oni budu plesali.Ne znam kako će se uklopiti plesači u nastup, ali aj videćemo.
Pa u tom smislu i rekoh. Nije izbačeno, već se ostavlja sloboda izbora, ali najčešće se i na Evroviziji i na nacionalnim izborima odlučuju za nasnimljene bek vokale, jer obično tu budu ispeglani, i idu na siguricu, posebno kod eksperimentalnih pesama. Mislim da će Egret imati prateće, dal i Bujaković, pa valjda će pevati uživo...Ne, to nije prevaziđeno, to je samo izbačeno na ESC, a da je prevaziđeno pa neće baš biti..![]()
Na onih par snimaka mi se čini da ima ta dva elementa.ima tu i visina, falseta dosta, zna li on da odradi sve elemente kako treba
Cesid još obrađuje! Biće do 19h na RTS-u!Moze neko da mi kaze da li su objavljeni rezultati glasanja i gde?![]()