Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
To je bio miks ta dva, niti je samo "bop" niti je samo umetnički.

To ti je sad skoro prevaziđeno svuda, pa i na Evroviziji, iako lično volim kada pevaju uživo, naročito ako se već pojave na sceni.
Ne, to nije prevaziđeno, to je samo izbačeno na ESC, a da je prevaziđeno pa neće baš biti.. 😉

Ne, to nije prevaziđeno, to je samo izbačeno na ESC, a da je prevaziđeno pa neće baš biti.. 😉
Pa u tom smislu i rekoh. Nije izbačeno, već se ostavlja sloboda izbora, ali najčešće se i na Evroviziji i na nacionalnim izborima odlučuju za nasnimljene bek vokale, jer obično tu budu ispeglani, i idu na siguricu, posebno kod eksperimentalnih pesama. Mislim da će Egret imati prateće, dal i Bujaković, pa valjda će pevati uživo...

Moze neko da mi kaze da li su objavljeni rezultati glasanja i gde? 🙄

ima tu i visina, falseta dosta, zna li on da odradi sve elemente kako treba
Na onih par snimaka mi se čini da ima ta dva elementa.
Ne bih da kažem da ima samo ta dva elementa :LOL:, No mislim (iliti nadam se :LOL:) da je pravio pesmu po svojoj meri, poučen prethodnim iskustvom, tako da može da je otpeva...
(za razliku od Baloša, naprimer, koji je pravio pesmu tako da mu super zvuči, a sad se hvata za glavu kako će to sve da izgovori...)

• Like
Reactions: Mrm
Mada taj sistem da su bek vokali na matrici kod nas dok su morali live na ESC mi je uvek bio jako glup jer nam je uvek bila lutrija kako ce pesma zvucati u maju lol

Pa se secam uvek kalkulacija kako ce biti sa live bek vokalima, npr za Bojanu hehe

Mene najviše plašilo što RTS nije znao da vokali ne moraju da budu na sceni, pa su imali koreografiju čak i kad samo stoje u pozadini. 😭😭 Era glumatanja i poruka.

Status
Not open for further replies.
Back