Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni čudno što Luke nije eksperimentisao sa izgledom, tipa da se ofarba u žuto kao nekada ili tako nešto.. Ali verujem da verovatno i ne želi, da li sam ili prema savetima drugih da narodu ne bi izgledao previše ekscentrično i da mu ne sude odmah po izgledu... Sad malo podilazi narodu dok ne ode na ESC, a tamo...:eek:

Kačio sam ja to jutros, ali izgleda da OGAE Serbia ne zna razlog :(

Kačio sam ja to jutros, ali izgleda da OGAE Serbia ne zna razlog :(
Vidim, i ja sam video isti snimak na TikToku, čak sam i na EON otišao da čujem (bez pozadinske muzike) i opet ništa ne razumem.

Neće valjda neki skandal da napravi Anđa sad 4 dana pred početak PzE. A zvučala je malo nadrkano kad je završila izvedbu, čuje se i neka svađa dok voditeljka priča o vrtovima.

Razumem samo da kaže da je to samo zato što je iz Zadruge (verovatno misli na njen tim i to što je karijeru počela kod Amidžića na Pinku)...

Nešto
Hvala vam za svetla sto ste mi ugasili.... to je zato što sam iz Zadruge, jel?

Razumem samo da kaže da je to samo zato što je iz Zadruge (verovatno misli na njen tim i to što je karijeru počela kod Amidžića na Pinku)...
A RTS i Pink se ne vole, da da... a taman sam pomislio da neće biti trvenja između izvođača i RTS-a sad kad su Saša Mirković i njegovi puleni daleko, daleko od Takovske.
Nešto
Hvala vam za svetla sto ste mi ugasili.... to je zato što sam iz Zadruge, jel?
I meni zvuči nešto slično, čujem Zadrugu a ovaj prvi deo ima neke veze sa svetlima.

A moze li negde da se pogleda to Angellinino gostovanje u jutarnjem? Da vidimo u cemu je problem..

Gostovanje samo po sebi nije bilo ništa specijalno. Ovo se čulo na samom kraju, onda je program nastavljen dalje...

Odgledao sam gostovanje.
Ne znam kakvi su bili ostali ali ovaj intervju u jutarnjem je bio bezveze. Voditeljka joj je dva puta postavila pitanje kakva je pesma i kakav ce biti nastup i kratko je trajalo. Tokom prvih taktova pesme jeste bilo ugaseno svetlo.

Daj Bože da i ti ljudi sa RTS-a koji ne rade u okviru Evrovizije da je prate uopšte..

Status
Not open for further replies.
Back