Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Osećam da voditeljka Jutarnjeg dobija osip na pomen PZE, preko glave joj je 32 intervjua sa istim pitanjima 😂
Izgleda kao da ustane svako jutro na levu nogu. Uzasan im je kolektiv osim par voditelja koji su ostali, inace svi pobegose sa RTS

Ma sve ista pitanja vrte i u Jutarnjem i u Šarenici.
Samo je za Luku Šarenac dobio profesionalnu košarkašku deformaciju na pomen Čačka, pa smo saznali da je Luka kako klinac trenirao košarku 4 godine
:LOL:

Elem, posle dobre količine ESC uradaka do sada, razmišljam koliko bi dobro Italijani: Matija i Anđa mogli da budu urađeni, ali nema kod nas ideja, inventivnosti, sve devastirano, samo da je elektronska muzika jača, žešća, da ima neki bridž, kulminaciju, da je pesma npr. posvećena Tesli i da ceo koncept bude Tesla, da svuda cepa elektricitet... tama, svetlo, crno-beli nastup ...

Attachments

• 6727958_tesla-ttjpg.webp
    6727958_tesla-ttjpg.webp
    22.9 KB · Views: 4
Pa uzmi u obzir njihove naglaske. Kolektiv je ambis ambisa znaci.

Dovoljno je pogledati kako je to izgledalo veceras na finskom izboru. Voditelj skroz opusten, sali se, bodri takmicare, smeje se glasno kad mu je nesto smesno (to bi na RTS zabranili). Oni nasi voditelji se bre uozbilje na sceni kao da izvestavaju o smaku sveta a ne o muzici. RTS-u treba ozbiljno podmladjivanje (kolektiva, programa) onda ce poceti i omladina da ih gleda.

PZE jeste svetla tacka na kraju tunela ali se vrate dva koraka unazad i predstavljaju kandidate u Sarenici koju ni moja baba ne gleda...

Pa uzmi u obzir njihove naglaske. Kolektiv je ambis ambisa znaci.
Pa valjda RTS jedini ima lektore i pravilni akcenat.

To je do naših lingvista, što ne dozvoljavaju policentrični standard, nego se drže Vukovih akcenata k'o pijan plota, koje otprilike samo zapadna Srbija razlikuje...
Mi ostali svi pričamo nepravilno...

Hahah ma sprdam se, vidis da je neka zena. Ali ne lici mi ni na Andjelinu ni na Zejnu. Verovatno Ivona jer afro loknice.

Što je najgore, kad bi stvarno došao podmlađen kadar pravili bismo ovaj stari od blata... mi bukvalno nemamo nikoga da se izdvojio u tom smislu.

Nije ni normalno da Kosjerina vodi pola emisija zabavnog programa, da moraju da pozajmljuju glumca da vodi PZE i da zovu onog smora iz Australije jednom godisnje, gde su nestali toliki zaposleni?

Pa RTS nema para da plati voditelje kao privatne tv jer su plate ogranicene a ovaj model koji imaju da im u sivoj zoni daju pare sada napada zla fema po nalogu sns sekte

Pa da, potrosili i ono malo para sto im ostalo na spoljne produkcije i nepostojece emisije, nije ni RTS zlatan po tom pitanju

Status
Not open for further replies.
Back